Здравейте!Имам сериозен проблем и се надявам тук да получа полезни съвети от вас...Едно момче,което ми е 4-ти братовчед е страшно влюбено в мен и не знам какво да правя...обича ме страшно много от повече от година и половина...той ми е съученик и не знае,че сме роднини,макар и далечни.Аз нямам такива чувства към него,Слава Богу,но много ми е мъчно за него...плаче,страда и не може да преодолее,че не мога да съм с него...В началото не се сетих,че сме някакви роднини, а не съм предполагала,че ще се влюби в мен и ще стане подобно нещо...Ако му кажа,че сме роднини ще помисли,че това е основната причина да не го искам-не, че не е, но не и единствената...много е съсипан,не мога да споделя това с него...а ако го направя може и да помисли че само това ме кара да не съм с него...много е тежко състояниено му...пробва с други момичета,но не успя да ме забрави,а и още повече,че сме в един клас и постоянно се виждаме в училище...от друга страна не искам да изгубя приятелството и подкрепата му,защото наистина е добър приятел...става все по-трудно,горкият не може без мен,постоянно говори на приятелите се за мен...боли ме,много че страда, не мога да намеря изход...моля,дайте някакво мнение,благодаря
Много се радвам, че това, че те сте ДАЛЕЧНИ РОДНИНИ, не е единствената причина, защото ако беше ...
Моя съвет е да му кажеш, другата причина, според мен има правото да знае истината.
А пък времето лекува, ако искаш да те забрави, дистанцираи се малко от него, не му давай ФАЛШИВИ НАДЕЖДИ!
знам,че има правото,но е толкова зле,че от много време насам не си и помислям да му кажа...толкова чувствителен човек е,че приема всичко присърце,само това му липсва да чуе... Sad не искам да го наранявам повече