- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- кеЦки ;]]
здр .. та ето, че се реших да си взема кецове. спрях се на модели на etnies i circa . интересува ме ако вие сте си взимали кeцки на тези марки дали те са с гаранция (и ако е да за колко време ?) ще съм ви много благодарна ако споделите
мерси предварително
![]()
Живей за хората,не за мнението им ;]]
Eхх .. толкова много теми има за кецове бе жено (мъжо) не можа ли там да попиташ лекичко, полекичко .. Иначе колко да им е гаранцията ..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
гаранция?! Каква гаранция бе?! Тва да не ти е бяла техника, че да има гаранция? Купуваш си кецки за да ходиш с тях, не да скачаш върху тях с кубинки... за ритане се вземат гуменки..
що още някой не е питал за тоалетна хартия с гаранция?!
По принцип имат гаранция моите имаха един месец![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
^ ОМГ! Кецовете имат гаранция бе.. няколко месеца са, но имат О.о
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Извинете регната съм от 10 минути и не намерих такава темаиначе ... просто се интересувам мс за помоща
![]()
Живей за хората,не за мнението им ;]]
Agree.Първоначално написано от Tempest
Етнийс са абсолютни боклуци, от личен опит го казвам. А относно Сирка, имам наблюдения над един чифт кецове на една приятелка, които в продължение на една година обиколиха всичките й приятелки и не са мръднали.Както и да е. Според мен моделите на и на двете "марки" са смотани, не само откъм качество. ^^
мда, кецовете с гаранция са направени задължително да издържат поне месец след изтичането на гаранцията.. вече според това дали ги купуваш от България или си ги поръчваш от западна Европа, зависи колко след изтичането на срока ше издържат.. дали месец или година![]()
Има ли тоалетна хартия с гаранция?Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
![]()
таа до темата .. не го нападайте момичетоне знае и се интересува... като модели и качество circa по ме радват от etnies.. а гаранция има и тя е месец
![]()
моите кецове на етниес едните ми се разлепиха на първата седмица, другите са в много добро състояние.. имах и гаранционна карта, но без да искам я изхъврил заедно със резервните връзки, защото беше в кутията.![]()
Разделът е грешен. Поогледай се в "Козметика и Диети!"