- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- романтична идея
Предложете романтична идея за сближаване между двама души (освен секс )
И тоя път ако може само по темата !
Sleda ot liubovta
Пред "за сближаване" и "само по темата" има запетайка , вместо "тоя" изпозвай по цивилизования израз - "този" , и след "(освен секс)" има точка ! Anichke как очакваш да отговорим само по темата , след като ти пишеш толкова неграмотно ? Мисля че АниБГ е права наистина , постовете ти дразнят окото! Дотук с твоето ниско ниво на интелигентност ... Сега по темата има много начини със целувки,прегръдки и милувкиПървоначално написано от anichka12345678
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Не можах много да схвана ,но до колкото разбрах искаш нещо романтично да направиш ,за да се стигне до секс ако е т'ва направо гледайте 1 романтичен филм и от там всичко само се нарежда... облягай се върху него и го прегръщай и той може да схване какво имаш предвид.
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Отидете на палатка, хотел, хижа. То зависи и от възрастта ви де. Излизайте някъде, на планина примерно.
И аз това щях да кажа. Отидете на вила някъде, на пикник, направете си снимки, говорете си .. Вечерта може да си направите барбекю там само двамата и после кой знае .. Но трябва да говорите :PПървоначално написано от radeberger
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Благодаря за идеите ,ако може ощеПървоначално написано от tanch3t093
![]()
Sleda ot liubovta
Тази тема защо я има два пъти?
Иначе моето предложение е разходка из гората. Вземате една раница, вътре нещо за хапване, вода и едно одеалце, навлизате по-навътре в гората (ама внимавате да можете после да се върнете обратно) и като стигнете до някое местенце, което ви кефи, си опъвате одеалцето, лягате върху него и се наслаждавате на тишината, на гледките, също и един на друг. За мен ефектът е особено силен, ако това стане през есента, когато всичко наоколо е като златно.
Айде, стига толкова, че се размечтах вече.![]()
Да, би могло да се стигне и до секс, но съвсем не е задължително според мен.![]()
Не е задължително, но е много вероятно.
Романтичен може да е всеки жест, който бяга от клишето и показва на човека срещу теб, че е по-специален. Най-често сближават разговорите, когато сте насаме.
Определено е яко идеята,и да не е задължително да има и секс.БлагодаряПървоначално написано от Qnkishhh
![]()
Sleda ot liubovta
Оо, определено ми харесваПървоначално написано от Qnkishhh
Ще я пробваме някой път.
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ве4еря на свещи! Класика
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.