.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

романтична идея

Предложете романтична идея за сближаване между двама души (освен секс )
    И тоя път ако може само по темата !
    Sleda ot liubovta

Още една ли?Не стига ли само една тема по въпроса?

Re: романтична идея

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Предложете романтична идея за сближаване между двама души (освен секс )
    И тоя път ако може само по темата !
    Пред "за сближаване" и "само по темата" има запетайка , вместо "тоя" изпозвай по цивилизования израз - "този" , и след "(освен секс)" има точка ! Anichke как очакваш да отговорим само по темата , след като ти пишеш толкова неграмотно ? Мисля че АниБГ е права наистина , постовете ти дразнят окото! Дотук с твоето ниско ниво на интелигентност ... Сега по темата има много начини със целувки,прегръдки и милувки
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Не можах много да схвана ,но до колкото разбрах искаш нещо романтично да направиш ,за да се стигне до секс ако е т'ва направо гледайте 1 романтичен филм и от там всичко само се нарежда... облягай се върху него и го прегръщай и той може да схване какво имаш предвид.
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Супер фен Аватара на radeberger
    Отидете на палатка, хотел, хижа. То зависи и от възрастта ви де. Излизайте някъде, на планина примерно.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Отидете на палатка, хотел, хижа. То зависи и от възрастта ви де. Излизайте някъде, на планина примерно.
    И аз това щях да кажа. Отидете на вила някъде, на пикник, направете си снимки, говорете си .. Вечерта може да си направите барбекю там само двамата и после кой знае .. Но трябва да говорите :P
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    И аз това щях да кажа. Отидете на вила някъде, на пикник, направете си снимки, говорете си .. Вечерта може да си направите барбекю там само двамата и после кой знае .. Но трябва да говорите :P
    Благодаря за идеите ,ако може още
    Sleda ot liubovta

Тази тема защо я има два пъти?
    Иначе моето предложение е разходка из гората. Вземате една раница, вътре нещо за хапване, вода и едно одеалце, навлизате по-навътре в гората (ама внимавате да можете после да се върнете обратно) и като стигнете до някое местенце, което ви кефи, си опъвате одеалцето, лягате върху него и се наслаждавате на тишината, на гледките, също и един на друг. За мен ефектът е особено силен, ако това стане през есента, когато всичко наоколо е като златно.
    Айде, стига толкова, че се размечтах вече.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^с тзи твоя идея работите отиват към секс в гората.

Да, би могло да се стигне и до секс, но съвсем не е задължително според мен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не е задължително, но е много вероятно.

Романтичен може да е всеки жест, който бяга от клишето и показва на човека срещу теб, че е по-специален. Най-често сближават разговорите, когато сте насаме.

Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Иначе моето предложение е разходка из гората. Вземате една раница, вътре нещо за хапване, вода и едно одеалце, навлизате по-навътре в гората (ама внимавате да можете после да се върнете обратно) и като стигнете до някое местенце, което ви кефи, си опъвате одеалцето, лягате върху него и се наслаждавате на тишината, на гледките, също и един на друг. За мен ефектът е особено силен, ако това стане през есента, когато всичко наоколо е като златно.
    Определено е яко идеята,и да не е задължително да има и секс.Благодаря
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Qnkishhh
    Оо, определено ми харесва Ще я пробваме някой път.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Фен
    Град
    Дряново
    Ве4еря на свещи! Класика
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си