.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Защо постъпва така с мен... :(

С приятеля ми последно се видяхме в четвъртък...бях у тях и правихме секс...на следващия ден в петък не се видяхме,като му се обадих той спеше и се чухме за малко,в събота му предложих да излезем,но не стана,защото снощи беше пил и си почиваше,а след това щял да ходи на рд,днес е отишъл на село и каза,че ще се видим,но сега ми се обади да ми каже,че явно ще се проточи и няма да може и днес..та чак утре да се видим..не знам,много ми идва-преди не е правил така,но някак си ми изглежда все едно се чуди как да се отърве. Принципно се виждаме привечер за по 3 часа през ден примерно..много несериозна ми идва работата,не съм доволна от такъв тип връзка и се чудя защо се получава така...аз му се ядосах днес и му казах,че все извърта нещата така,че на него да му е удобно...той каза,че ще се чуем довечера..аз замълчах по телефона,имаше някаква пауза от 15 секундно мълчание от моя страна и това е..каза ще се чуем по-късно...та не мога да го разбера,не ми харесва това,че не ми обръща достатъчно внимание и ако си мисли,че ще я караме само на секс жестоко се е объркал..защо ли постъпва така? Може би трябва да поговоря с него...

Град
    Europe
    сигурно

Супер фен Аватара на lyfche
    Ами да,поговори с него.Но има вариант просто наистина да иска да си почива или да не може да излезне.Но за по-сигурно поговорете.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Супер фен Аватара на tanch3t093
    А може би си има проблеми .. И не му е до излизане .. Не си мисли лоши работи, ами поговори с него и си изяснете нещата.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Е човекът не е лепнат за теб.Има си свой живот и ангажименти.3 часа всеки ден?! Много е.Не казвам,че ще си омръзмете или нещо,ама се случва да направиш това и онова.А и той явно е на селото си сега - други хора,друго място,не го кори.

Повече от фен Аватара на Cellmate
    ОФ като почнете така много се дразня. Всички момичета, които познавам явно мислят като теб. Веднъж, за нещастие, се случи така, че бях с 3 от тях навън и всяка от тях обясняваше как нейният приятел не искал да се виждат всеки ден, казвал бил, че е изморен или че ще се види с приятели или нещо друго. И всяка от тях явно беше убедена, че той просто не иска да е с нея. Та мисълта ми е: стегнете се мама му стара и се замислете, че не може да получавате внимание 24/7. Винаги има непредвидени ангажименти. А дори и да не е това, не знам при вас как е, но при много от нас момчетата просто има дни, в които не ти се мърда от вкъщи, та ако ще нищо да не правиш, а само да гледаш тъпо в една точка. Защо все трябва да го правите лично? Та, успокой се малко и отпусни малко време на човека. Все пак не сте женени.

Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    А може би си има проблеми .. И не му е до излизане .. Не си мисли лоши работи, ами поговори с него и си изяснете нещата.
    +1.

Мда, свършило е. Намерил е друга мацка , харесал я е, и ся ще я атакува в близко бъдеще . Съжалявам ....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    просто е бил зает,поговори с него все пак
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Защо постъпва така ли?Просто,защото сигурно си му пуснала прекалено рано и сега гледа на него да му е изгодно и да те върти на малкия си пръст...А пък и момчето не е длъжно да ти е на разположение 24/7,все пак и той си има личен живот и задължения
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    3 часа през ден ми звучи доста често... дайте си почивка. Излизайте 1-2 пъти на седмица...хем ще си залипсвате малко, хем ще има повече какво да си кажете. Недей да му звъниш всеки ден... просто си му дай повече лично пространство : )
    I'm yours.

Повече от фен
    Работата е там,че не учим в един град и имаме общо заедно още седмица и нещо...
    Смятам да му пиша смс,че утре ще наваксваме просто..че го разбирам и да си почине тая вечер..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с него,може да има проблем,да е зает или да е започнал да изтива към теб.

По добре говори с него, само така ще разбереш какво наистина става.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Определено има нещо.Не се ядосвай,най-добре се вижте и изяснете нещата.

Е човекът не е лепнат за теб.Има си свой живот и ангажименти.3 часа всеки ден?! Много е.
    Много? Аз с моя приятел се виждам през ден..и то като се видим цял ден сме заедно..

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Защо постъпва така ли?Просто,защото сигурно си му пуснала прекалено рано и сега гледа на него да му е изгодно и да те върти на малкия си пръст...А пък и момчето не е длъжно да ти е на разположение 24/7,все пак и той си има личен живот и задължения
    ии аз така си мисля

Мега фен Аватара на fenkaaa
    говори,говори,говори ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си