С приятеля ми последно се видяхме в четвъртък...бях у тях и правихме секс...на следващия ден в петък не се видяхме,като му се обадих той спеше и се чухме за малко,в събота му предложих да излезем,но не стана,защото снощи беше пил и си почиваше,а след това щял да ходи на рд,днес е отишъл на село и каза,че ще се видим,но сега ми се обади да ми каже,че явно ще се проточи и няма да може и днес..та чак утре да се видим..не знам,много ми идва-преди не е правил така,но някак си ми изглежда все едно се чуди как да се отърве. Принципно се виждаме привечер за по 3 часа през ден примерно..много несериозна ми идва работата,не съм доволна от такъв тип връзка и се чудя защо се получава така...аз му се ядосах днес и му казах,че все извърта нещата така,че на него да му е удобно...той каза,че ще се чуем довечера..аз замълчах по телефона,имаше някаква пауза от 15 секундно мълчание от моя страна и това е..каза ще се чуем по-късно...та не мога да го разбера,не ми харесва това,че не ми обръща достатъчно внимание и ако си мисли,че ще я караме само на секс жестоко се е объркал..защо ли постъпва така? Може би трябва да поговоря с него...