.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Наблюдения

Здравейте не знам какво вие ще кажете аз не казвам че съм големия кръсавец обаче в последно време наблюдавам че винаги най-хубавите момичета са с най-смешните момчета и грозни
    (не избръснати космати изпотени с изсулени дрехи скъсани по 3-4 дена без да ги свалят мазни коси и темподобни) Вие какво ще кажете

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Твърде много филми гледаш.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Еми какво можеш да направиш .. Щом си ги харесват такива
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Не просто искам да знам и от други хора дали така им е направило впечатление както на мен .. аз нищо не мога да направя просто споделям

Два варианта - въпросните имат някакъв вид власт или пък характерът им е на ниво

Мисля, че си внушаваш.

Супер фен Аватара на radeberger
    Какво те интересува с кого ходят другите, крЪсавецо.

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    ДА си видял да съм казал че аз съм голям крЪсавец ? Просто исках да знам дали други имат подобни наблюдения като моите ...

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Мисля че страдаш от "луузъризъм". Доста неприятно състояние на духа, което се проявява под формата на злобни коментари относно външния вид на обвързаните момчета, подтиквани от завист или яд. За щастие има лек. Като за начало спри да гледаш другите, а обърни внимание на себе си. По мое мнение няма нещо, което да не можеш да направиш стига да притежаваш поне приличен външен вид и най-важното-лаф !
    Но пък може и просто въпросните индивиди, за които говориш да притежават власт и/или пари (както споменаха колегите по-горе), в който случай и господ (малката буква е умишлена ) не може да ти помогне.
    Амин.

Цитирай Първоначално написано от Cellmate
    Мисля че страдаш от "луузъризъм". Доста неприятно състояние на духа, което се проявява под формата на злобни коментари относно външния вид на обвързаните момчета, подтиквани от завист или яд. За щастие има лек. Като за начало спри да гледаш другите, а обърни внимание на себе си. По мое мнение няма нещо, което да не можеш да направиш стига да притежаваш поне приличен външен вид и най-важното-лаф !
    Но пък може и просто въпросните индивиди, за които говориш да притежават власт и/или пари (както споменаха колегите по-горе), в който случай и господ (малката буква е умишлена ) не може да ти помогне.
    Амин.
    Ами честно казано най-вероятно е от завист и яд признавам си го но .... все пак незнам защо

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от situaciq
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    ДА си видял да съм казал че аз съм голям крЪсавец ? Просто исках да знам дали други имат подобни наблюдения като моите ...
    Имам в предвид, че си сбъркал елементартна дума като "красив".

На въпроса ти : не, нямам подобни наблюдения.

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Казах ти: пари, чар, лаф (щом ще изключваме външност), а може би и късмет. Все притежават едно или повече от тези.

МдаМ сега разбирам , че е трябвало да отбележа че е нарочно написано , но както и да е ..

Момче, гледай/живей си живота. За всеки влак си има пътници, повярвай ми, животът ми го е доказвал хиляди пъти ....

Добре мерси много ще се вслушам в съвета ти въпреки , че още ми е адски чудно

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    за6о си набиваш филма
    ?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ами то и с най-готините момчета е така.
    Абе, нали трябва да има баланс в природата?

Пък и, един готин, красив и бла-бла-бла човек се е наситил на повърхностните неща, които на по-смотаните изглеждат лъскави, и търси истинското. А истинското далеч не е само във външния вид.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ммм...просто явно имат дълбок портфейл
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София
    Т'ва, че някой не робува на модата, не го прави смешен.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ще кажа,че при мен няма такова нещо.
    За теб в какво се изразява красотата?Да не би под красиви да имаш предвид тези с тонове грим,къси поли,силиконови гърди,...Ако е за тях-те не са красиви и затова само тези грозните,които описа ги взимат.

Леко си повърхностен брат.Може да е грозен човека,но да притежава доста добри вътрешни качества.Аз колко грозни момичета и момчета съм виждал,но като се запозная с тях разбирам колко са забавни и какви страхотни хора са всъщност.Така че по малко обръщай внимание на външния вид

Град
    България,Варна
    В днешно време визията указва огромно значение-за да оцелееш трябва да имаш стабилен външен вид..
    По улиците се срещат много страннокомбинирани двойки-красиви грозни,от различни раси (евала за което)
    ТА НА ВЪПРОСА ТИ щом грозновати и неподдържани момчета ходят с яки женки значи малко от малко с нещо компенсират дали с пекано държание или с чувство за хумор,дали с високо ниво на интелигентност или просто с повече мателиални имущества
    МНЕНИЕТО Е КАТО ЗАДНИКА-
    ВСЕКИ ГО ИМА,НО ВЪЗПИТАНИТЕ НЕ
    ТИ ГО НАВИРАТ В ЛИЦЕТО

Цитирай Първоначално написано от Nevyzmutim
    Еми добре де, но ако го видиш с едни и същи дрехи няколко дена без да знаеш как стоят нещата (не говоря от финансова страна ) на пръв поглед какво би си помислил един човек ? Чакай този сега къпи ли се изобщо тези дрехи примерно не са ли залепнали вече по него сякаш не ги сваля не би ли ви отблъснал дори и да не е тъка , но на пръв поглед ... и всякъкви темподобни примери !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от situaciq
    Цитирай Първоначално написано от Nevyzmutim
    Еми добре де, но ако го видиш с едни и същи дрехи няколко дена без да знаеш как стоят нещата (не говоря от финансова страна ) на пръв поглед какво би си помислил един човек ? Чакай този сега къпи ли се изобщо тези дрехи примерно не са ли залепнали вече по него сякаш не ги сваля не би ли ви отблъснал дори и да не е тъка , но на пръв поглед ... и всякъкви темподобни примери !
    Е и к'во като е бил няколко поредни дни с едни и същи дрехи? И аз го правя понякога. Т'ва не значи, че не се къпя или че нямам елементарна хигиена. И едното никога не е гаранция за другото - ако щеш вярвай, но има и момичета които си сменят дрехите по 3 пъти на ден, а не си мият зъбите със седмици.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Не го отричам възможно е ... сигурно греша но съм останал с това впечатление .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си