.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: гърди

гърди

имам едно проблемче и ако можете да ми кажете решение значи аз съм момиче на 14 години имам стройни крака не съм палничка но нямам гардите са ми много малки много пати са ми се подигравали за това и аз вече неискам дори по бански да се съблека може ли по някакъв начин да спомогна за растежа им моря ви кажете защото ми омразна да ми се подиграват

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Абе айде стига бе,това ли т ие проблемът,не те ли вълнува нищо друго,вече да му писне на човек от тея теми за порастване на циците,ми ходи и си сложи импланти,не сме магьосници.
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на radeberger
    Силикон?

Супер фен Аватара на fuckme
    не нападай така момичето, защото не на теб ти се подиграват, нали?

по темата: да не ти пука. ще ти порастнат. пък и в крайна сметка ако те оценяват само заради гърдите ти - за какво са ти такива хора? аз също нямам големи гърди, но ми е през оная работа, има време, всичко се връща

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Да не ти пука, ама хич. И аз на 14 нямах никакви цици, ама сега доооста пораснаха .. Така, че ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Пловдив :)))))
    Ами ето начнините за уголемяване на бюста:
    1.Подплънки
    2.Има спецални такива кремове,за растеж на бюста(аз лично не вярвам че помагат)
    3.Силикон
    4.Повдигащи сутиени

И изобщо не се притеснявай за това-всичко е ген,ти не си виновна

Цитирай Първоначално написано от fuckme
    не нападай така момичето, защото не на теб ти се подиграват, нали?

по темата: да не ти пука. ще ти порастнат. пък и в крайна сметка ако те оценяват само заради гърдите ти - за какво са ти такива хора? аз също нямам големи гърди, но ми е през оная работа, има време, всичко се връща

Какво да не я нападам,на 14 години и това й е най-големият проблем.. при положение че има мн такива теми,ама мързелчето не прощава.

Голям фен Аватара на rammstein123
    Това ли е най-важното? Фактът, че се подиграват на нещо толкова глупаво, само показва колко са тъпи и че си нямат работа. Игнорирай ги.
    Всичко, което смяташ да правиш, само ще ти навреди, затова ги изчакай сама. И повтарям, че това въобще не е важно, можеш да успееш в живота и без да носиш чашка D и да се фукаш с това..
    Saatana! Vittu! Perkele!

Супер фен Аватара на Djuff
    Аман от цици бате.

Град
    Ивагакуре
    Нямаше да ти е по-хубаво ,ако бяха гигантски, нали ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

xSANYAx е напълно права ! стига с тези теми всичко е до ген и време ... на 14 моите тъкмо започваха да растат и много се комплексирах от това ноо да си повдигна самочувствието носех сутиен с подпълнки .... сега вече нямам този проблем и си нося нормален сутиен мой размер без подплънки и ми е добре... но тогава се чувствах по-добре иначе .... сега като се сетя ми става смешно ноооо

Миличка не се притеснявай . . мойте гърди са нормални на 14 съм . . не се нападам !! . . Аз предпочитам да имам малки но стегнати гърди отколкото големи + стрий (пуке) . . Така един съвет от мен: предполагам че като това ти е комплекс слагаш сутиен с доста потплънки, повдигащ и стегнат . . което не е мнг добре и от към страна на здравословни проблеми такаче ако те е срам да излизаш навън без сутиен поне когато си във вас го сваляй .. . предполагам че не спиш с него ? . . . има и др начин . . В магазините за бельо има бюстиета с потплънки . .Вземи си по този начин гърдите ти са свободни а когато си стегнала сутиена за да получиш УоУ- ефект са мнг стегнати . . . изобщо не е хубаво . .
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Аман от цици бате.
    +1

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Оххх забогаа... и ние к'во да направим като са ти малки циците?!?! Ти толкова ли мозък нямаш, че не можеш да схванеш че сега ти растат ?!?! Ми ест, че ще са малки..после ще пораснат

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Амии пии поече боза ! Наистина помага поне така са ми казвали деtext

Град
    bitchville
    Абе вие НОРМАЛНИ ли сте????????? Как ще и предлагате силикон при положение,че тя е на 14??????
    Иначе по темата - не се притеснявай, още си малка - ще пораснат ;]
    Watch my eyes when i pull the trigger..

Споко бе, малка си още, аз на 17, че даже на 18 придобиж малко по-приличен вид, иначе си купи един хубав повдигащ сутиен и проблемът ти е решен :P

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от danlyyto0
    Амии пии поече боза ! Наистина помага поне така са ми казвали деtext
    Оо колко си прост и има ли смисъл със теб да говоря..
    По-скоро дупето ще и порастне с тази твойта боза.
    П.С. Някога са давали на родилките боза за да имат повече кърма.

А по темата не се комплексирай. Не ти и трябват . Като са твърде големи пък тежат и увисват. Всичко с времето си
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    БОЗА!

На 14 не е времето, когато трябва да се тръшкаш, че нямаш бюст, или че е много малък. Ще порастне, та ти си още толкова малка! Освен това не може всички да имат огромни гърди, не е нужно.
    А тия, които ти се подиграват за това трябва да са някакви изключителни глупаци...

Супер фен Аватара на diksi
    Сега му е времето - учи учи да може като станеш голяма са си сложиш силикон

Цитирай Първоначално написано от mcfly
    Абе вие НОРМАЛНИ ли сте????????? Как ще и предлагате силикон при положение,че тя е на 14??????
    Иначе по темата - не се притеснявай, още си малка - ще пораснат ;]
    Ако се е отнасяло към мен,това беше с ирония,и съм си права,освен до ген,др начин е с импланти,трябва да е зле да ме послуша!

Няма смисъл да се пълниш с химия, по-късно ще пораснат. Купи си бюстие с подплънки.

Иначе не носи твърде дълбоки деколтета и акцентирай върху други части от тялото си.

Ако тези, които са ти се подигравали, са момчета, значи са некви цицолюби перверзници и нямаш нужда от тях. А ако са момичета, значи са просто твърде прости...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си