Здравейте. Проблема е следния - скарахме се преди около 2 седмици с моята приятелка и оттогава тя поиска да бъдем само приятели... Знам че ме обича, но някакси си мисли че е единственото момиче за мен и не полага никакви усилия да ме задържи... и това ме дразни адски
Излъгах я аз че съм ходил на купон и съм се целувал с друго момиче и нейния отговор беше просто "ако си влюбен в нея, върви". После й написах в един смс че съм я излъгал за да видя колко държи на мен и обича ли ме изобщо- отговоря беше че знаела че съм я излъгал....
Общо взето тва което ме дразни е че е сигурна и спокойна че аз като не съм с нея не съм с никоя... нито се вълнува къде съм ходил какво съм правил... дайте някакви идеи как да я вкарам малко в паника - да се усети че ме губи и да почне да ме търси както би трябвало...
Трябва наистина много оригинална идея и ще се радвам ако предлагате Влиза супер често във facebook, така че може и оттам нещо оригинално да се измисли... идеята е да е 100% сигурна че този път не я лъжа и да вижда накъде отиват нещата...

Благодаря ви предварително