- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гумени ботуши
От София съм и съм виждала на много места . Главно в магазинчетата за обувки до Халите (по трамвайната линия на 20 и 22 ) , също така и в един магазин точно на спирката на трамваи 20 и 22 на женския пазар , и по бул.Мария - Луйза ,в Дейхман , на бул. Мария- Луйза и бул. Сливница в магазин Хcess мисля , че се казваше . Навсякъде бяха между 15 - 29 лв. , за другаде не се сещам в момента .![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
мерси
never never let you go you are the one i'm surching for....
Пловдив..Първоначално написано от PinkMojo
Eeeeeeeee, депресирах сеПървоначално написано от Harum_Scarum
мерси все пак
Аз съм от Видин. Тук ги има на поне на 4-5 с лапички и квито се сетите. Аз не бих си купила. Не ми харесват и не мисля че пазят топло.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
кажи къде във видин има
^Ти от Видин ли си? Ако си спомняш старата Даная? Сега е Марая.. таа надоло по уличката има 2 магазина за обувки. Не по-големия а онзи малкия има ги в черно с бели карирани ивици.А и също да добавя, че ако нямат подплата вътре ще ви топлят, а ако нямат няма да ви топлят, гумени са какво се чудите дали ще пропускат. Тези от Водоснабдяване и канализация като сменят тръбите по улиците са с такива гумени ботуши за да не си мокрят краката![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
аха мерси
В магазините на булдозер има![]()