- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Умирам си за него <3
Така..харесвам едно момче,от 1 година вече..той е 3 години по-голям от мен,но това не ми е чак проблем..ако тръгна с него,родителите ми ще са против,защото бил голям -.- та,първоначално му казах,към 5тия месец - той ми каза,че ми благодари че съм искрена,и че ме приема като приятел..след това си хвана мацка,бяха 2 месеца заедно и после скъса с нея..оттам нататък ходихме на плаж заедно с неговите и моите приятели,навънка излизахме заедно,беше кеф чатихме си,винаги той почна пръв да ми драска по скайп,навънка не ми говореше много..
обаче,проблема е,че ходих с негов приятел.. -.- и е кофти..и ако стане нещо,ще трябва да мисля и за бившото си..
Искам го <3 Прекрасен е..обожавам го..само като го видя да се усмихне,пеперуди ми хвърчат в корема..Постоянно го сънувам,само за него си мисля,само за него говоря..
Какво да правя..не искам да му признавам пак все още,защото..ще изглеждам банална..и реакцията му може да е същата,както преди..но,все пак,той ми хвърля сладки погледи..но..не знам :/
Нищо не можеш да направиш освен да чакаш, той да БЛАГОВОЛИ да ти 'признае', ако въобще има чувства, или просто те смята за приятна компания, а ти си набиваш филма.
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Щом не искаш да му кажеш за чувствата си,чакай той да направи пръв тази крачка.По написаното от теб си правя изводите,че е твърде възможно и той да има чувства към теб.Ако наистина съм права,рано или късно,ще предприеме нещо по въпроса.Имай търпение.Търпението винаги се възнаграждава.
Аз мисля,че яко си набиваш филма...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
не си набивам филми..
харесвам го..
но идея си нямам дали той изпитва същите чувства..
което е кофти..
пък и дори да има нещо такова,той е некъв притеснителен,срамежлив..п и аз съм същата![]()
Лол ами радвай се на чувствотоФлиртувай с него... Ти трябва да забележиш ако той ти отвърща.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Въпреки,че съм адски срамежлива..ще пробвам =)
Ще се отпусна..нема да ме изяде пича![]()
Е не бе целта му е да те върже и изнасили ,като в щатските евтини продукцииПървоначално написано от awesomesheepy
Bitch
Don't worry, be happy.![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
целуни го,така 6е разбереш дали те харесва
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!