- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на задна
ами да ви попитам моя фр иска да пражим секс анално оба4е иска да ми се изхварли в дупето има ли 6анс да проте4е или няма проблем
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Ако имаш спукани тръби по анала може и да протече и недай си боже ромео стигне там където не трябва
може да ти се стече от дупето на доло и да влезне в п*ката и да станеш маика но шанса е толко малък че няма от кво да те е страх даи му да те бодне няма страшно ше ти стане год![]()
![]()
![]()
моята ми каза че аналоно е доста яко вапреки че сме го праили само 2пати
![]()
даи му няма да стане фал а ако стане фал има хапченца и ше се опраиш
зна4и има някав 6анс ама е малак ами да то хъбажо 6е му дам ама после от каде да разберем дали е протекло или неее :П![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
ем тест и тва епо добре си поговорете и му кажи да си сложи капут
А най-добре пишете грамотно.Шансът е минимален, да не кажа, че хич го няма.
dark tepmlar от кога те чакам да напишеш в някоя тематрябва да ми обясниш едни нешица ама на лично ако може тук ме е срам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зна4и да му дам без да се притеснявам >![]()
![]()
![]()
![]()
mm да не се притесняваи няма страшно а пък и съм сигорен че ше те искефи![]()
особено ако те докара до анален оргазъм
Явно идеята те влече, така че му дай. Би трябвало да ти хареса.Първоначално написано от tami
вле4е ме оба4е като някои казаха 4е няма опасност 6те му дам на някои тук свар6вали ли са му в дупето и ако да как е
е тва вече е тъпо а и не искаш ли ккато ти сварши тогава да узнаешПървоначално написано от tami
![]()
тва е се едно някои да ти разкаже филма преди да си го гледала неизвесното е наи яко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
Дай му , но имайте едно на ум , защото може да се стече от дупето в вагината , както каза по - горе един съфорумник, и тогава. Най-добре с презерватив , за да няма после още една тема "Бременна ли съм "
![]()
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
+1Първоначално написано от FenaNaGei4eto
![]()
![]()
По-голяма е вероятността мозъкът ти да протече! Тогава наистина ше стане един голям гаф и ше объркаш още толкова правописа.Първоначално написано от tami
е да ама в презерватива ли да се изхварли то така не е хубаво ама после не искам да му мисля
Анален секс се прави ВИНАГИ с презерватив. Презервативите освен от бебета, пазят и от болести
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
1 + damПървоначално написано от SummerRain
![]()
![]()
Ооо, задължително с презерватив!
Освен, че можеш да забременееш, евентуалните болести също няма да те подминат. Дори мисля, че е по-вероятно да прихванете някоя инфекция при анален секс без кондом... колкото и да ти е добра хигиената, там си виреят разни бактерии...
all day... all night... what the fuck?!
Не се излагайте.Няма никаква опасност да се забременее от анален секс.Ако толкова се притесняваш след като се изпразни в дупето ти легни по гръб до като се изтече и след това си направи една клизма.А за болестите при добра хигиена и направена клизма преди секс е малко вероятно.До сега винаги съм го правила в дупето без презерватив и проблеми не е имало.
Не е възможно , споко.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.