.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тема: на задна

на задна

ами да ви попитам моя фр иска да пражим секс анално оба4е иска да ми се изхварли в дупето има ли 6анс да проте4е или няма проблем
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Ако имаш спукани тръби по анала може и да протече и недай си боже ромео стигне там където не трябва

може да ти се стече от дупето на доло и да влезне в п*ката и да станеш маика но шанса е толко малък че няма от кво да те е страх даи му да те бодне няма страшно ше ти стане год моята ми каза че аналоно е доста яко вапреки че сме го праили само 2пати даи му няма да стане фал а ако стане фал има хапченца и ше се опраиш

ф

зна4и има някав 6анс ама е малак ами да то хъбажо 6е му дам ама после от каде да разберем дали е протекло или неее :П
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

ем тест и тва е по добре си поговорете и му кажи да си сложи капут

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    А най-добре пишете грамотно. Шансът е минимален, да не кажа, че хич го няма.

dark tepmlar от кога те чакам да напишеш в някоя тема трябва да ми обясниш едни нешица ама на лично ако може тук ме е срам

Пиши ми лично.

c

зна4и да му дам без да се притеснявам >

mm да не се притесняваи няма страшно а пък и съм сигорен че ше те искефи особено ако те докара до анален оргазъм

Re: c

Цитирай Първоначално написано от tami
    зна4и да му дам без да се притеснявам >
    Явно идеята те влече, така че му дай. Би трябвало да ти хареса.

д

вле4е ме оба4е като някои казаха 4е няма опасност 6те му дам на някои тук свар6вали ли са му в дупето и ако да как е

Re: д

вле4е ме оба4е като някои казаха 4е няма опасност 6те му дам на някои тук свар6вали ли са му в дупето и ако да как е
    е тва вече е тъпо а и не искаш ли ккато ти сварши тогава да узнаеш тва е се едно някои да ти разкаже филма преди да си го гледала неизвесното е наи яко :P :P :P

Дай му , но имайте едно на ум , защото може да се стече от дупето в вагината , както каза по - горе един съфорумник, и тогава . Най-добре с презерватив , за да няма после още една тема "Бременна ли съм "
    Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
    -----------------------------------------
    С BlowN сме най-добри приятели :
    - Не ми пипай касата че бия !
    --------------------------------
    Аз цъкам травиан , а вие ?

Цитирай Първоначално написано от FenaNaGei4eto
    Дай му , но имайте едно на ум , защото може да се стече от дупето в вагината , както каза по - горе един съфорумник, и тогава . Най-добре с презерватив , за да няма после още една тема "Бременна ли съм "
    +1

Re: на задна

ами да ви попитам моя фр иска да пражим секс анално оба4е иска да ми се изхварли в дупето има ли 6анс да проте4е или няма проблем
    По-голяма е вероятността мозъкът ти да протече! Тогава наистина ше стане един голям гаф и ше объркаш още толкова правописа.

г

е да ама в презерватива ли да се изхварли то така не е хубаво ама после не искам да му мисля

Повече от фен
    Анален секс се прави ВИНАГИ с презерватив. Презервативите освен от бебета, пазят и от болести
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от SummerRain
    Анален секс се прави ВИНАГИ с презерватив. Презервативите освен от бебета, пазят и от болести
    1 + dam

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Ооо, задължително с презерватив!
    Освен, че можеш да забременееш, евентуалните болести също няма да те подминат. Дори мисля, че е по-вероятно да прихванете някоя инфекция при анален секс без кондом... колкото и да ти е добра хигиената, там си виреят разни бактерии...
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ооо, задължително с презерватив!
    Освен, че можеш да забременееш, евентуалните болести също няма да те подминат. Дори мисля, че е по-вероятно да прихванете някоя инфекция при анален секс без кондом... колкото и да ти е добра хигиената, там си виреят разни бактерии...
    дам

Не се излагайте.Няма никаква опасност да се забременее от анален секс.Ако толкова се притесняваш след като се изпразни в дупето ти легни по гръб до като се изтече и след това си направи една клизма.А за болестите при добра хигиена и направена клизма преди секс е малко вероятно.До сега винаги съм го правила в дупето без презерватив и проблеми не е имало.

Град
    София
    Аз лично не ти разчитам написаното.

На кой не разчиташ?

Фен
    Град
    Дряново
    Не е възможно , споко.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си