- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на задна
Не,не е възможно да забременееш.Възможно е обаче да хванеш много и различни болести , да не говорим че при аналния секс процентната вероятност да се заразиш с ХИВ е най-голяма сред всички други видове секс (орален и вагинален). Използвай презерватив !
Дано аналния секс ти хареса,когато е с точен човек и когато си отпуснат и го искаш е много хубаво!
Не няма никакъв проблемПървоначално написано от tami
Ем спермата после ,че си изтича изтича си ,но няма да забременееш,може да си хванеш някоя болест ,ако не си сигурна ,не го прави без кондом.
sleda ot lubovta
Брей че си компетентна чак ме кефишПървоначално написано от Maceto96
![]()
kak 6ti 3 spukana traba i 6te stigne spermata vav matkata ave tova danee traboprovod na parova centralaaaaaa 6teme umorite izvinqvam se 4e ne pisah na kirilica
Няма шанс. Правете си кефа и тва е.
Ми то остава вътре, течност е не може да се усвои от организма. На мен лично гаджето ми неколкократно ми е свършвал в ануса. Първо отвора ти се разширява след като проникне, но все пак не е като цикала и зависи от количеството.Първоначално написано от tami
може ти излезе през пъпа и става опасно![]()
Това са глупости.Първоначално написано от Stef93
Не можеш да забременееш а и вероятността спермата да се стече до вагината ти не е 100%... Аз винаги давам на приятелят ми да свършва в дупето ми, независимо дали го правим със или без презерватив. А в случаите, когато е било без презерватив нито веднъж не ми се е случвало спермата да изтече от мен, не знам дали е в реда на нещата... Просто докато не отида до тоалетната не е изтичала...