.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: на задна

Не,не е възможно да забременееш.Възможно е обаче да хванеш много и различни болести , да не говорим че при аналния секс процентната вероятност да се заразиш с ХИВ е най-голяма сред всички други видове секс (орален и вагинален). Използвай презерватив !
    Дано аналния секс ти хареса,когато е с точен човек и когато си отпуснат и го искаш е много хубаво!

Re: на задна

Цитирай Първоначално написано от tami
    ами да ви попитам моя фр иска да пражим секс анално оба4е иска да ми се изхварли в дупето има ли 6анс да проте4е или няма проблем
    Не няма никакъв проблем Ем спермата после ,че си изтича изтича си ,но няма да забременееш,може да си хванеш някоя болест ,ако не си сигурна ,не го прави без кондом.
    sleda ot lubovta

Град
    Варна, моретоо :)
    По дупето вика

Цитирай Първоначално написано от Maceto96
    Ми не знам дали може да прочете,може и да може.Винаги след като са ми свършвали отзад съм минавала през тоалетната.Пък и съм чувала,че от спермата може разтройство да хванеш нз колко е верно.
    Брей че си компетентна чак ме кефиш

kak 6ti 3 spukana traba i 6te stigne spermata vav matkata ave tova danee traboprovod na parova centrala aaaaa 6teme umorite izvinqvam se 4e ne pisah na kirilica

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka1
    На кой не разчиташ?
    На автора.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Няма шанс. Правете си кефа и тва е.

Re: на задна

Цитирай Първоначално написано от tami
    ами да ви попитам моя фр иска да пражим секс анално оба4е иска да ми се изхварли в дупето има ли 6анс да проте4е или няма проблем
    Ми то остава вътре, течност е не може да се усвои от организма. На мен лично гаджето ми неколкократно ми е свършвал в ануса. Първо отвора ти се разширява след като проникне, но все пак не е като цикала и зависи от количеството.

пражете секз несе претесниаваи

*facepalm*

Супер фен
    Град
    увас ;p
    може ти излезе през пъпа и става опасно

Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Не,не е възможно да забременееш.Възможно е обаче да хванеш много и различни болести , да не говорим че при аналния секс процентната вероятност да се заразиш с ХИВ е най-голяма сред всички други видове секс (орален и вагинален).
    Това са глупости.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не можеш да забременееш а и вероятността спермата да се стече до вагината ти не е 100%... Аз винаги давам на приятелят ми да свършва в дупето ми, независимо дали го правим със или без презерватив. А в случаите, когато е било без презерватив нито веднъж не ми се е случвало спермата да изтече от мен, не знам дали е в реда на нещата... Просто докато не отида до тоалетната не е изтичала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си