- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изповед на една несподелена "любов"
Здравей, искам да ти кажа нещо, което крия още от мига, който те зърнах.Искам да ти разкрия чувствата си.От 2 години ти грабна душата ми без да ми я върнеш.Не знам как се случи това, но съм благодарен на Господ, че ме дари с това чувство.При първата ни среща ти направи СИЛНО впечатление в мен.Харесваше ми да се забавлявам с теб и да те гледам как се усмихваш.Харесвах те до толкова, че те познавах толкова добре, че ти даже не подозираше.Не знаех в какво се превърна всичко това през тези 2 години.Годината, в която бяхме в един клас аз не спирах да мисля за теб.След раздялата аз продължавам да мисля, колкото и да се опитвам да подтискам това чувство, то наделява и заема цялото ми същество.Когато спя, се сещам за теб, когато се събуждам ти си в мислите ми, когато тренирам ти пак си в главата ми.МИСЛЯ, ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ, макар ти да не го знаеш.
Мразех, когато харесваш друго момче.ОТ завист съм готов да мина през ОГЪН, но разбира се ти това не го знаеш и сигурно никога няма да го разбереш.
На 15 години съм, и тъй като сигурно няма да споделя това, което чувствам на въпросното момиче, и за мен няма "истински" приятели, затова пиша в интернет.От страх, че тя ще ме загърби нямам смелост да разкрия чувствата си.
Благодаря, за отделеното внимание, Благодаря, че ме изслуша.
Благодаря ти![]()
Прати й темата.
all day... all night... what the fuck?!
Еми крии си цял живот чувствата и напълни форума с още десетки такива теми през годините
Приятели има и то прекрасни ,ще видиш
Bitch
Не бива да се отказваш заради страха от провал, осъзнай се навреме, отиди при нея и го кажи в очите и, за да видиш реакцията и на момента, а не да и го пращаш. Както възможността да отхвърли чувствата ти и да си отидеш унизен и съсипан, така я има и тази възможност да я зарадваш или поне дори и да стои като стресната, това не е лош знак. Не си пропилявай шанса, че ще съжаляваш може би и до края на живота си, а и ако не друго, то поне ще ти олекне. Е, давай смело напред и силата да е с теб:P
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
съгласна съмПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Точно като при мен... Но понеже имам малък проблем ... следващото лято ще бъде моя :****
Вместо да разправяш наляво и дясно,че тя не знае за чувствата ти,вземи,че й признай.Бори си,докато виждаш,че има смисъл.
определено и кажи .... момичетата обожават когато момче им признае чувствата си...![]()
Ако не можеш да и кажеш направо .. Направи и някакви намеци, за да разбере, че не си му безразлична ..Действай, човек, че някой ще ти я отмъкне и даже няма да се усетиш ..
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Стига си крил повече чувствата си, само повече ще те боли. Казваш и го, пък тя да му мисли. Ще видиш, че ще ти олекне. Дори отговорът и да е отрицателен все пак ще знаеш, че си имал смелостта да опиташ!!!
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
РИСКУВАЙ,бе момче ! .. Нали знаеш - квото стане,важно е да опиташМоже да те отреже,но представи си ако и кажеш това да се получи нещо.. може да испускаш шанса си затова ДЕЙСТВАЙ
!