.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

( :

ДА,,има още истинско приятелство пример за това дават : майка ми и нейната най добра приятелка , а също и аз имам 2 ,особено с едната много съм споделяла и тя с мен , помагала ми е много и аз де ,когато и с квото мога и така... ,но и много сме се карали

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Разбира се, че има. Просто някои ги откриват по-рано, други по-късно.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Според мен има. Просто трябва да го/я намериш.
    ++++

( :

ДА,,има още истинско приятелство пример за това дават : майка ми и нейната най добра приятелка , а също и аз имам 2 ,особено с едната много съм споделяла и тя с мен , помагала ми е много и аз де ,когато и с квото мога и така... ,но и много сме се карали

Голям фен Аватара на JuStElly
    Има истински приятели просто някой хора не са попадали на такива.

Истински приятели има и понякога истински приятел можеш да откриеш в човека, от когото най-малко очакваш, че може да бъде такъв. Пример: Аз имам 1 истинска приятелка...тя е от съседния вход и се познаваме от деца, но когато бях малка може да се каже, че я мразех (имаше си причина) ...обаче сега, като пораснахме и се сближихме, тя почна да ми харесва като характер и така...оказа се накрая, че това е човекът, на когото мога да кажа ВСИЧКО, тя на мен също. Просто понякога хората не са такива, каквито изглеждат...

Лично според мен няма ,защото рано или късно всички те разочароват по някакъв начин.Убеждавала съм се повече от 56 пъти (как ги изчислих само ) Доста хора го казват '' няма приятелство има само общи интереси '' .
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Имам 2-ма истински приятели...момиче съм но мисля че момчетата са страхотни приятели...Нито може да ти вземе гаджето,нито може да те прецака или подведе...Просто много си го обичкам Както и най добрата ми приятелка...никога до сега (14години) не ме е предала от деца сме неразделни

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Естествено, че имам и те са повече от един или двама. Просто разстоянията и различния развой на живота на всеки създават някои пречки. По-важна обаче е настройката - дори да се видите след години, пак да се чувствате близки.

Град
    Sofia
    Ne. V dneshno vreme tova e po4ti nevazmojno.Seki gleda izgodata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си