- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли истински приятели?
ДА,,има още истинско приятелство пример за това дават : майка ми и нейната най добра приятелка , а също и аз имам 2 ,особено с едната много съм споделяла и тя с мен , помагала ми е много и аз де ,когато и с квото мога и така... ,но и много сме се карали
Разбира се, че има. Просто някои ги откриват по-рано, други по-късно.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ДА,,има още истинско приятелство пример за това дават : майка ми и нейната най добра приятелка , а също и аз имам 2 ,особено с едната много съм споделяла и тя с мен , помагала ми е много и аз де ,когато и с квото мога и така... ,но и много сме се карали
Има истински приятели просто някой хора не са попадали на такива.
Истински приятели има и понякога истински приятел можеш да откриеш в човека, от когото най-малко очакваш, че може да бъде такъв. Пример: Аз имам 1 истинска приятелка...тя е от съседния вход и се познаваме от деца, но когато бях малка може да се каже, че я мразех (имаше си причина) ...обаче сега, като пораснахме и се сближихме, тя почна да ми харесва като характер и така...оказа се накрая, че това е човекът, на когото мога да кажа ВСИЧКО, тя на мен също. Просто понякога хората не са такива, каквито изглеждат...
Лично според мен няма ,защото рано или късно всички те разочароват по някакъв начин.Убеждавала съм се повече от 56 пъти(как ги изчислих само
) Доста хора го казват '' няма приятелство има само общи интереси '' .
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Имам 2-ма истински приятели...момиче съм но мисля че момчетата са страхотни приятели...Нито може да ти вземе гаджето,нито може да те прецака или подведе...Просто много си го обичкамКакто и най добрата ми приятелка...никога до сега (14години) не ме е предала
от деца сме неразделни
Естествено, че имам и те са повече от един или двама. Просто разстоянията и различния развой на живота на всеки създават някои пречки. По-важна обаче е настройката - дори да се видите след години, пак да се чувствате близки.
Ne. V dneshno vreme tova e po4ti nevazmojno.Seki gleda izgodata