.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Как можах да се вържа

.............
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Алоо, принцесата, светът не се върти около теб, представи си. Може да е бил болен, може баба му да е починала, може да е имал някаква работа. Казал ти е, че не може да става все твоето и да е винаги на кеф, когато ти го търсиш, и вместо да разбереш колко абсурдно постъпваш, ти просто си тропнала с крак, троснала си се и си му затворила. И аз да бях, и аз нямаше да ти звънна повече. Нормално е било в началото на връзката да си звъните и да се лигавите повече, после нещата са взели да се урегулират. Или си промени представата за връзка, или си намери някой обсебващ като теб.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    В днешно време май повечето сте започнали да използвате "Обичам те" за здрасти Това са много силни думи с огромно значение(когато са казани искрено,а не с цел "айде да те ч*кам") и не трябва да ги използвате,за да си проветрявате устата...Как може да ходиш с някой 3 седмици и да кажеш,че го обичаш...Леко не върви...Изобщо никаква "обич" не е било,сега само те разиграва,защото няма смелостта да ти каже край или просто се чуди дали да сложи край...Изпревари го!!!

ПС:И да,светът не се върти около теб,за да му затвориш телефона за най-малкото..Можеше поне да си направиш труда да го изслушаш...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Алоо, принцесата, светът не се върти около теб, представи си. Може да е бил болен, може баба му да е починала, може да е имал някаква работа. Казал ти е, че не може да става все твоето и да е винаги на кеф, когато ти го търсиш, и вместо да разбереш колко абсурдно постъпваш, ти просто си тропнала с крак, троснала си се и си му затворила. И аз да бях, и аз нямаше да ти звънна повече. Нормално е било в началото на връзката да си звъните и да се лигавите повече, после нещата са взели да се урегулират. Или си промени представата за връзка, или си намери някой обсебващ като теб.

Град
    Europe
    Не прочетох това което си написал\а но съм съгласен и наистина е по-добре ако не го правиш!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    В днешно време май повечето сте започнали да използвате "Обичам те" за здрасти Това са много силни думи с огромно значение(когато са казани искрено,а не с цел "айде да те ч*кам") и не трябва да ги използвате,за да си проветрявате устата...Как може да ходиш с някой 3 седмици и да кажеш,че го обичаш...Леко не върви...Изобщо никаква "обич" не е било,сега само те разиграва,защото няма смелостта да ти каже край или просто се чуди дали да сложи край...Изпревари го!!!

ПС:И да,светът не се върти около теб,за да му затвориш телефона за най-малкото..Можеше поне да си направиш труда да го изслушаш...

+1 незнам каква е била темата неможах да я прочета и видя, но днеска дори тая дума се казва на приятелите говоря за приятелство между момиче и момче. Егати децата в днешно време май нямате си представа от нищо и от живота.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: Как можах да се вържа

Цитирай Първоначално написано от raia338
    .............
    мисля, че темата е приключена...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't