.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: съвети

съвети

Благодаря на тези,които ми писаха по темата и не се правиха на интересни

"оф,много ми е скучно,трябва да харесвам някой"

Не си направих труда да чета по нататък

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ха ха,много яко си си набила филмите + това той си има приятелка,какво точно очакваш,че 6е я зареже заради тебе ли?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Защо не излезнете отново двамата и ти не повдигнеш темата за харесването?Сигурна съм,че той няма да има нищо против да поговорите,нали все пак те е питал веднъж (дори и да е било на шега).В разговора му намекни внимателно,че го харесваш и ако той те харесва усмихни се,после дори може да го попиташ някой от следните варианти:"Щом се харесваме,защо пък да не пробваме да сме заедно?" или пък "Виж,обичам те,ако ме обичаш достатъчно и ти нека бъдем заедно."Пробвай се,само че внимавай,защото след този разговор може да го отблъснеш (говоря в случай,че не те харесва) късмет....и един съвет от мен: НЕ ХАРЕСВАЙ НЯКОГО САМО,ЗАЩОТО ТИ Е СКУЧНО И ТЪПО чакай любовта да дойде от самосебе си...успех

Re: съвети

Цитирай Първоначално написано от Petenceto0
    По скайп ми пишеше,че съм много хубава,че го кефя и че харесва всяка част от мене.
    Дали не иска да спи с теб.. Само предположение..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy

Не си направих труда да чета по нататък
    Тя от скука и ще се самоубие ,на там ми миришат нещата
    Bitch

Голям фен Аватара на JuStElly
    Той на колко е и на колко си ти ?

аз съм на 16,а той е на 20

Погрешно ме разбирате за това,че ми е било скучно и че е трябвало да харесвам някой.Имам предвид,че ми беше симпатичен и реших да се зарибявам с него,без да знам че ще ми се задълбочат толкова чуствата.

Има си една сигурна и една странична, с която да се развлича. Как да не му завиди човек?

Супер фен
    Преди време бях в подобна ситуация само, че не съм го харесвала, защото ми е скучно, а защото беше много мил с мен, гушкаше ме и ми вдъхваше напразни надежди. Той също беше 3 години по-голям от мен и ис имаше приятелка. Един ден го видях с друго момиче, което НЕ беше приятелката му и се замислих - щом не съм единствената "втора цигулка" ако някой ден сме заедно и съм на мястото на гаджето му определено няма да ми е приятно.

П.С. Ако наситина те обичаше до сега да я е зарязал
    П.С2. Бий му шута и си намери друг

няма да ми е лесно "да му бия шута" ..

Фен
    Град
    София
    -Искаш ли да излизаме?
    -Да.Ама ти ебаваш ли се?
    -Не,исках да разбера мнението ти за мен.
    И на всичкото отгоре ти предлага пък после размисля,защото си има приятелка... Той да не е вързан за нея.Що не я зареже и не тръгне с теб?Като си отговориш на тоя въпрос,ще разбереш какво трябва да правиш.

Изключително интересна история.Изключително ориентирани и интелигиентни герои.

Мега фен Аватара на mynichka
    [quote="OneGuy"]

Не си направих труда да чета по нататък[/q
    хахахахаха и аз
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз ви моля за съвети и ако мислите,че сте забвани като се опитвате да се правите на интересни-не сте и по-добре не пишете нищо.Все пак ако някой може сериозно да ми пише по въпроса,да го направи.Разчитам на вас ..

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Той си има приятелка , освен това ти е намекнал , че си малка за него . Не вярвам да я зареже, заради теб . Изпозлва те само за забавление .
    Memento mei, memini tui!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amorrous
    Що не я зареже и не тръгне с теб?Като си отговориш на тоя въпрос,ще разбереш какво трябва да правиш.
    И все пак,тъпа си,заради "оф,много ми е скучно,трябва да харесвам някой" Не мисля,че си достатъчно зряла за връзка.Любовта(или айде харесването)не е задължение или занимание,защото ти е скучно.То просто се случва,заради чувствата ти към определен човек,а не защото няма какво да правиш и решаваш,че ще ти е интересно да се натискаш с някого или да си имаш приятел.И отново ти казвам помисли над цитата ми.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ето какво означават действията му:
    Пиша си с теб,защото не ми пука,че имам приятелка-трябва да доказвам някъде мъжкото си его.
    Държа се мило с теб и те гушкам,защото ми е скучно да го правя само с приятелката ми,пък и ти изобщо не си зле
    Питам те уж на базик по скайп,за да разбера колко си хлътнала вече по мен и кога евентуално ще се навиеш да ми пуснеш
    Намеквам ти,че си малка,за да си дадеш сметка,че м/у нас нищо сериозно няма да има...

Още нещо да пояснявам ли,ако съм пропуснала?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като ви гледам акълите и на двамата...
    Не се занимавай с момчета,които си имат приятелки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си