- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Gossip Girl hairstyle
Здравейте! Имам нужда от помощ и ще бъда много щастлива ако някой може да ми помогне : )
Търся урок/описание на тази прическа:
Моля ако имате някаква идея как мога да я направя (интересува ме най-вече панделката от плитки) или къде мога да гледам видео урок и т.н. пише ми!
Благодаря предварително!
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
мисля,че с фибички,знам ли...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Е гледай снимката и опитвай, едва ли някой ще ти даде урок за точно същата прическа.![]()
Правиш две плитки и ги вързваш на панделка (както си вързваш връзките на обувките) и забучваш няколко фибички да не се разпадне и готово.
е, аз питам дали някой е виждал, в youtube има доста tutorials, но не мога да намеря точно за тази прическа
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
http://www.youtube.com/watch?v=9JeWFOaSi4I
^това да не е?Мисля,че това е единствения урок в ютюба,който съм виждала и който прилича на прическата,която ти искаш.Дано съм помогнала
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Благодаря тии! това доста ще ми помогне! : )Първоначално написано от JCoutureJunkie
пусни снимка да видиме дали си успяла
never never let you go you are the one i'm surching for....
а от кой епизод е тва? или не е от епизод..не си спомням такова нещо в епизод щото ако го бях видяла щях да се влюбя!![]()