- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан с бира
Та какво ли вече неизмислиха хоратаТа преди 2 дена гледах реклама с въпросният шампоан -> http://www.slava.bg/images/beauty/35...ly-foreign.jpg и ми стана интересно дали е хубав ? Някой пробвал ли го е ? Аз мисля да си го купя , но първо ми се иска да видя вашите мнения дали са позитивни за този продукт
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Бирата е назначена за пиене, не за шампоанИначе доста пъти съм чувала,че бирата действа много добре на косата, даже имаше една такава тема. => Сигурно е хубав шампоана, но не съм го пробвала.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Нищо особено не е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
не е лош, но на мен лично много ми бухваше косата от него![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
ох същия го ползвах и аз![]()
.Абе ужас да ви кажа.Колкото ми е косата къдрева и бухнала, направо кошница
още по-гадна стана.
![]()
.То по принцип с бира може да се къдри косата, явно за това, но като цяло не съм доволна
Aми аз не съм го ползвала този шампоан,но съм ползвала чиста бира.Ползва се ако на косата ти не държат никви прически,а имаш някъв повод...
![]()
ооо да много е хубав.. аз още зимата си го купих и останах много доволна. сега пак бях с него.. хубав е
Мисля че ще излезе по-ефтино с чиста бира.![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Не е лош. Косата ми не ставаше толкова мека и лигава с него, а се "втвърдяваше" ;д
най-добрия шампоан,който съм ползвала в последно време. помага косата ми да изглежда жива.
![]()
на мен лично много ми харесва този шампоан и прави косата супер мекичка![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
Ще взема и аз да го пробвам тогава.Първоначално написано от guinessgirl
На каква цена е?
На бира ли мирише![]()
мда .. а аз имам чувството ,че ми расте по бързо от негоПървоначално написано от guinessgirl
Аз от скоро ползвам шампоана и балсама за боядисана коса и засега съм доволна. Добре ми се отразява .
Ммм... като гледам последните коментари мисля да си го купя и пробвам^^ мерси много за отговорите
Bring it on baby.. I taste good!
+1!!!Първоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
Шампоанът е "муцка", на добра цена и си го взимам от както започна да се продава в БГ!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
+Първоначално написано от guinessgirl