- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля за съвет :)
значи да споделя и моята история и моля за съвет.. ходих със едно момиче 2 месеца и половина .. скъсахме.. до тък лесно след месец тя тръгна с едно друго момче .. имахме караници помежду ни .. с момичето си пишем почети всеки ден разни работи.. снощи си говорих с нея по телефона и просто започна темата за нашата връзка .. тя се разплака като и казах някои неща.. и днес разбирам че тя е скъсала с него.. разбирам че тя се интересува от мен все още но незнам какво да и кажа сега.. да изчакам ли извесно време да си подреди мислите да приказвам ли с нея какво да правя и аз незнам.. моля за съвет..аз съм на 18 тя на 16![]()
Попитай я съвсем директно какви са чувствата й към теб.Ако те помоли за време,просто й го дай.Покажи й,че държиш на нея,прояви разбиране.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
щом не съм спирал да мисля за нея от както скъсахме от 4 месеца ... сега ще и дам време да помисли ... искам да съм с нея и ще направя всичко възможно това да стане...
Пишеш като кифла.
Ти пък като кроасанПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
По темата, не мисля, че ще има разлика ако чакаш. Говори с нея. Щом се е разплакала, значи все още изпитва нещо към теб. А това, че е скъсала с другото момче, потвърждава, че не го е обичала истински.![]()
Успех и да напишеш какво е станало
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
взимайте се
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не, сериозно. Ако не беше казал, че си на 18 щях да реша, че си някъв... 12-13 съдейки САМО по правописа.Първоначално написано от FeelMyPain
А иначе, за проблема ти... Само аз ли не разбирам какъв е той?!
Тя иска да е с теб.
Ти искаш да си с нея.
Няма пречки.
Единствения въпрос, който трябва да си зададеш е "Защо чакам?"
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И аз така мисля. Не чакай, ами говори с нея .. И според мен е тръгнала с другото момче, за д те издразни или нещо подобно .. Мм ще разбереш!Първоначално написано от Paramour
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Послушай ето точно този,и не ги слушай тия останалите комплексари дето се правят на интересни.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Can It All Be So Simple ?
Признавам, че съм комплексиран, защото не пиша като него.Първоначално написано от xinfamous
![]()
Говори с нея колкото се може по скороИзяснете си нещата.
сам се обадиПървоначално написано от FeelMyPain
Can It All Be So Simple ?
Ако те харесваше толкова много,нямаше след 1 месец да тръгне с друг.