.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как бихте реагирали ??

Така. На скоро моя приятел ми каза, че съм сгодна . Та въпроса ми е дали да му се сърдя и вие как бихте реагирали ?! Може би ще започнете, че няма смисъл да се сърдя за глупости и че съм някакво лапе, но така да те нарече приятеля ти е малко кофти. Прозвуча дечели съм лесна или някаква ку*ва .

Мега фен
    Думата има и други значения.Съмнявам се, че е имал предвид точно лесна.

Град
    Пловдив
    сгодна?(подходяща? ) дечели? ама това на какъв диалект е
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз ни6о не бих казала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

абе вие толко ли не схващате ?! сгодна тоест лесна ..
    ♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
    Still got feeling you are my passion ;x ♥

Постоянно си насилва късмета и казва, че съм си имала всичко . цитирам : сладка си . имаш си ц*ци . дупе , абе сгодна си изцяло .

Град
    Пловдив
    Иска само да те боцне За друго не си му интересна. Ако искаш само секс, ок, ако ли не, бягай далече
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Това горе долу го разбрах с времето, но незнам какво да правя с него . Харесвам го, вече цяло лято !! Опитах се да го забравя,но не става . Прекалено е трудно .

Супер фен Аватара на djipsito
    Сгодна си за секс...
    Как бих реагирала- бих го скъсала... ама не от секс

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от DamnAngel
    Това горе долу го разбрах с времето, но незнам какво да правя с него . Харесвам го, вече цяло лято !! Опитах се да го забравя,но не става . Прекалено е трудно .
    Ъъъм.. не знам дали си правила секс с него, подразбирам че не си, ама все пак...
    Ако си легнеш с него, още по-трудно ще ти бъде да го забравиш след време... така че недей, пък ако ти се рискува действай. Аз не бих.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от DamnAngel
    Постоянно си насилва късмета и казва, че съм си имала всичко . цитирам : сладка си . имаш си ц*ци . дупе , абе сгодна си изцяло .
    ами ясно е какво иска
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В ироничните мисли..
    Кажи на приятеля си да дефинира думи които използва ,ебаси селската пръчка
    Bitch

Мега фен
    Град
    Earth...
    Селски нИ знам

къде из северозапада се намираш, или просто приятеля ти е решил да се направи на интересен?

Град
    София
    Вярно, че го е направил по "селски" начин, ама реално погледнато просто ти е направил комплимент. Защо трябва да му се сърдиш и от къде на къде пък на всички им стана ясно какво искал от теб?
    Ако редовно се изразява по подобен начин ... вероятно има за какво да му се сърдиш, ама за една изцепка ... просто се вкарваш във филми.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

Значи има смисъл за какво да му се сърдя, защото ми го натяква това всеки ден, дори преди малко е казал на най- добрата ми приятелка, че за да не ми го натяква е по- добре да не излиза с мен . Благодаря на всички все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си