Майкооооооооо, играй си с душа ако толко си загорала!!!!!ПФФФ това твоето е идиотизъм
"Ще влезна тихо, кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам-
ще те целуна и ще си отида."
вие на таз възраст книги тряя четете а не да се ръчкате...
Абсолютно съм съгласна с теб. Аз дето съм на 14 и вече си влезнах в хуманитарна гимназия изобщо не съм се замисляла за това пък ти... Не искам да ти говоря някакви глупости като "лайно" (което беше доста гадно) както другите, но все пак... Наистина недей да го правиш, няма смисъл. А и сериозно как разбра, че наистина го обичаш? Вие да не сте заедно от година?? А и на 12... Изживей си детството... Не съм много по-голяма от теб, само 2 години, но съм супер голямо дете като тези на 10, едва ли не... хахаПървоначално написано от sLaDkagRe6ka
![]()
Не!![]()
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
momiche ti chuvash li see .. q se osuznai malko sus sigornost nqma da sum purvata koqto da ti kaji da se otkajesh q popitaii maikasi i bashtasi napravo shte te obezglavqt ... misli za ucheni kato iskash hvani si priqtel to na malkite niumeqt koi znai kakvo hvashtat se za rukata... boje ee.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
napravoo ...
Не, не, не! Ще направиш голяма грешка.. Пък ако и той те обича ще изчака няколко.. ГОДИНКИ!![]()
![]()
Боже,боже алоо на 12 ... О: Я сядай да учиш, а съм тази година седми клас и мисля за елитни гимназии и т.н. ти за секс си тръгнала да мислиш
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
съгласна съм .. :Х абе момиче .. не наистина сядай да учиш щото аз съм на почти 14 и все още си мисля да уча !!!Първоначално написано от sLaDkagRe6ka
а и според мен "човекът до теб", само се чуди с коя да се занимава ще те наe*е и адиоссссссссс
![]()
не ми мисля че на 12 е много одачно
да правиш секс
но се пак ти си решаваш
![]()
![]()
.Ще бъде доста интересно,ако и той е на 12...Нищо няма да се получи-и двамата на тази възраст сте плоски като дъски.
Same shit,different day .
И каквоо на 12г. си , имаш приятелл и мислиш да му пуснеш ...Ммм да видимм ... мислиш , че си по - различна от твоите съученички и приятелки , мислиш си че вече си пораснала ... Но помисли , ако наистина е така нямаше да искаш мнението на по - големи и опитни хора от теб във интернет , а щеше сама да знаеш какво да направиш
Между другото аз на 12 си играех с кукли .... Не , че е било много отдавна , но наистина тогава времената бяха други .. както и обстановката.
Такаа сега по същество ... Моя приятелка го направи на 12 , и сега и се носи славата на каква ли не , щото не е спала с малко ... То си зависи от човека дее , не казвам , че с теб ще стане така , нооо.. По - добре прочети някоя книга или проведи "неудобния разговор за секса " с някой , на който му имаш доверие и знаеш , че няма да те подведе с грешен съвет .. Някой катоо майка ти или сестра ...
Аз лично сама си правя изводи като наблюдавам хората около мен и гледам да не правя техните грешки![]()
" Народа прост , живота тежък , скучен . "
"обещавам ти" че нямаш акъл в главата...аз ако бях момчето ако ще и на 10 да съм ше искам да та бодна ама ти на 12 от болката може после с дни да ревеш
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Като го обичаш не е задължително да го правиш.
Боже,Мили ...
Просто си бъдете гаджета. Без секс.![]()
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...