- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МмМ Кофти
Здравейтепак съм аз дано не съм ви станал банален
Значи проблема ми е следния : Когато си харесам някое момиченце и започнем да си пишем , всичко при повечето е ОК завързваме разговор смеем се не и вадя с ченгел думите от устата споменавали са ми че сам бил забавен щял съм да ги уморя от смях и темподобни , но на следващия ден чакам но не пишат . Аз пиша пак първи и пак по същия начин както обясних по горе , на следващия ден пак не пишат и аз се отказвам и спирам да пиша вече , защото веднага си мисля , че щом те един път не се сещат за мен аз се чувствам нахален да пиша постоянно аз дори и да не е тъка . Почети с всички момичета е тъка скоро пак си харесах едно момиченце щяхме да излизаме един път , втори път , трети път се нещо става от нейна страна и не излизаме . Казах и добре искам само да ми кажеш грозен си тъка и тъка няма да изляза с теб или че неискаш не да ми обещаваш а след това да отлагаш и овърташ и аз едва ли не да си давам празни надежди .. и тя обещавам ти ще излезем . От една седмица обаче един мой приятел и неговата приятелка ми предлагат да правим тройка (незнам как ще ви прозвучи това но както и да е ) .... въпреки ,че ми се иска аз отказвам и си казвам на ум и си вярвам че има някои отгоре който гледа и наблюдава и ще види , че не съм от тези където шибат и бягат дори и да са имали много възможности ... като си мисля това , че едва ли не този отгоре ще ме възнагради единствено с това момиче което желая , но това не става и не става ( дори и да ви се струва смешно си го казвам ... не съм набожен попринцип ... ) Извинявам се ако има правописни грешки и искам да знам какво вие мислите по въпроса . Мерси предварително .
Тоз дето гледа отгоре леко да не се изпикае че стана мазалото![]()
Явно тук трябваше да се смея кис кис кисПървоначално написано от Nakadah
![]()
Според мен трябва да изчакаш момичето,което харесваш и ако скоро не излезете я питай какво става и дали има някакви намерения или просто те разиграва.А относно тройката си решаваш ти ...
Еми по този начин аз се чувствам хем нахален хем ,че едва ли не си унижавам , защото едва ли не и се моля да излезем което не ме устройва и това изобщо не ми харесва![]()
Не ти харесва че хората не ти ходят по гъза и те смятат за бог![]()
Прай тройка ве... ама го извърти ей така. Кажи им: Оф, добре.. щом толкова искате съм съгласен. Така ем ше си прайш кефа, ем ше изглежда, че им прайш услуга. Ако не си способен на извращения в тоя живот... за никъде не си. Макар че тройката по моите критерии изобщо не се вписва в тая графа.
Temet Nosce
벨야카
Да ,адски е забавен чак сълзи ми потекохаПървоначално написано от situaciq
Bitch
Чукай в тройката беее!! пък едвали единствената причина поради която 1 момиче може да ти откаже е щото си грозен.
Can It All Be So Simple ?
Абе много се шашкаш, ти кво очакваш писали сме си 2-3 пъти вече сме най-добри приятели![]()
. Пиши си с тях не мисля, че има значение дали ти им пишеш първи или те....
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
За кое какво мисля?За тройката,момичето,което обещава да се видите или за правописните ти грешки?Аз съм против тройките.Не искам да деля партньорът си с друга,защото съм егоистка и го искам само за себе си,признавам.Що се отнася до момичето-не я търси известно време и тя ще те потърси,ако наистина има интерес към теб.