Здравейте пак съм аз дано не съм ви станал банален Значи проблема ми е следния : Когато си харесам някое момиченце и започнем да си пишем , всичко при повечето е ОК завързваме разговор смеем се не и вадя с ченгел думите от устата споменавали са ми че сам бил забавен щял съм да ги уморя от смях и темподобни , но на следващия ден чакам но не пишат . Аз пиша пак първи и пак по същия начин както обясних по горе , на следващия ден пак не пишат и аз се отказвам и спирам да пиша вече , защото веднага си мисля , че щом те един път не се сещат за мен аз се чувствам нахален да пиша постоянно аз дори и да не е тъка . Почети с всички момичета е тъка скоро пак си харесах едно момиченце щяхме да излизаме един път , втори път , трети път се нещо става от нейна страна и не излизаме . Казах и добре искам само да ми кажеш грозен си тъка и тъка няма да изляза с теб или че неискаш не да ми обещаваш а след това да отлагаш и овърташ и аз едва ли не да си давам празни надежди .. и тя обещавам ти ще излезем . От една седмица обаче един мой приятел и неговата приятелка ми предлагат да правим тройка (незнам как ще ви прозвучи това но както и да е ) .... въпреки ,че ми се иска аз отказвам и си казвам на ум и си вярвам че има някои отгоре който гледа и наблюдава и ще види , че не съм от тези където шибат и бягат дори и да са имали много възможности ... като си мисля това , че едва ли не този отгоре ще ме възнагради единствено с това момиче което желая , но това не става и не става ( дори и да ви се струва смешно си го казвам ... не съм набожен попринцип ... ) Извинявам се ако има правописни грешки и искам да знам какво вие мислите по въпроса . Мерси предварително .