.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Бургас

Суха коса и косопад

съжалявам ако има такава тема но търсих отговор на моя въпрос и не намерих,Косата ми е много суха,и имам косопад,кажете помагат ли домшните маски за коса,някъде четох че с кисело мляко се подсилвало растежа на косъма но не съм сигурна,кажете някои домашни маски за коса,които са ви помогнали,не мога да и направя никаква прическа навсякъде стърчи и е много суха.

откога го имаш тоя косопад че и мойта коса последните 2 седмици взе много да капи
    ...

Град
    Бургас
    ами от 2-3 седмици вече

Не знам какво ще ти помогне , но за най-добри резултати се посъветвай с специалист
    (~) Kogato sm1rtta ti pozvuni na vratata ti se napravi na luda i si vdigni telefona (~)

Супер фен Аватара на fuckme
    подкрепям горното мнение. отиди на дерматолог.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Косопада най-вероятно е от сезона Киселото мляко изсушава повече косата , и да домашните маски помагат на косата за растежа
    За суха коса използвай масло от пшеничен зародиш , спрейчетата на Глис , балсам за коса без отмиване
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    Бургас
    благодаря за мнениета приятели,ще пробвам с спрейчетата на Глис, и ще правя домашни маски за коса щом помагат.Много ви благодаря

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Момичета фризиорката ми каза ,че по 2 пъти в годината пада коса.. но ако е повече време значи нещо се случва с вас ако сте били на диети и тн..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

и аз съм така от 2-3 седмици сигурно е от сезона .... смяната по-точно пробвай тривитаминол

Град
    Бургас
    а този тривитаминол към колко лева струва,и как се нанася,и след като го нанеса после мирише ли ми на нещо косата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си