- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога е време за секс ?
Здраввейте : ).. на 13 съм и мисля, че ми е още рано за секс т.е. още съм девствена .. някои от приятелките ми вече са го направили . Вие кога мислите, че няма да съм малка![]()
АЗ кога мисля, че ТИ трябва да правиш секс?
някой да сложи facepalm![]()
![]()
Ако искаш отговор. Изчакай поне още 3 годинки![]()
![]()
Приятелките ти вече са малки курволяци и ни питаш дали и ти трябва да станеш такава ли![]()
Да, рано ти е. Не гледай тъпите си приятелки а прави секс чак когато сама си пожелаеш, а не заради тях или за да се направиш на много готина щото по-късно ще разбереш колко тъпо е било т'ва да правиш секс на 13 само за да се направиш на голямата пичка.
Първоначално написано от Djudjinku
Няма да си малка когато спреш да си задаваш въпроса ... дали съм готова ... тук не става въпрос за това дали да го направиш ... а има ли го подходящия човек с които да го направиш и наистина смяташ ли се за готова...
Ами казвам ти, че не си готова. Това ще те спре ли ако си решила да го направиш ?Първоначално написано от Djudjinku
Всеки ден се пише такава тема.. аман вече.. "Готов/а ли съм? "Не съм ли готов/а" .. от къде да знаеме ние- потребителите на форума ..Преценката си е твоя, ако ти е кеф, прави, ако не ти е кеф, чакай докато ти е кеф и прави ЛЮБОВ
![]()
Be good, be good at it.
Докато продължаваш да пускаш такива теми.. то значи, че не си готова да правип секс![]()
Поредната пикла с потенциал на курва.Първоначално написано от Djudjinku
![]()
Годините не винаги са критерии,но 13 е прекалено.
Никой не може да ти каже кога няма да си малка.Когато се почувстваш по-трезво мислеща и обмисляш действията си значи си почнала да растеш.За секс има време,живей си детството.
На твоите години мислех за съвсем други неща.
Първоначално написано от 1234565
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
Когато си готова и знаеш какво правиш... няма значение годините!
По всяко време на всяко място ,стига и двамата да го искат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма определено време за правене на секс
Само си опичай главата какво и с кого правиш
![]()
sleda ot lubovta
Въпрос заслужаващ адмирации .Първоначално написано от Djudjinku
Не трябва да се влияеш от връсничките ти!!!
Това че те правят нещо,което ти не,не означава че си по-задръстена и не си "в крак с нещата"..Никога няма да си аутсайдер,напротив-по този начин се извисяваш морално над тях,защото извинявай,но на 13години булшинството от момичета не водят полов живот пък и..бъди различна от останалите,капиш
А кога си готова-когато сама го поискаш,а не когато средата в която се намираш те потдиква![]()
Защо другите трябва да решават за теб? Ти някакъв бот ли си или човек със собствен мозък?
Кога е време за секс ?
По изследвания на Магадан ти трябва да правиш секс на 21 Септември към 8 - 8:30
ти въобще прочете ли темата?Първоначално написано от Princessani
![]()
както казаха преди това възрастта не винаги е критерий, но прекалявате малко... 13 години![]()
Кажи на приятелките си да продължават в същия дух ,та да ги видиш след 5-6 години на магистралката и ще има "лефче-кефче" (бъзикам се, но наистина си падат курви.. то на 13 години още не знаеш анатомията си, та си тръгнала да правиш секс...) Та ако има с кой да го правиш гледай да не го изгубиш, но не прибързвай в никакъв случай.. и гледай и той да е детствен, че така ще ти е по-добре и на теб и на него
![]()
Дори и не се усмихнах на емоционално-инвалидния ти пост.Първоначално написано от Sexpert
Bitch
Аз пък се усмихнах.
Ето го най-свестния и точен коментар сред тия:
Малката, ти ще кажеш ли нещо вече или? Превърна ли се в невръстен курволяк като "приятелките" си вече?За секс има време,живей си детството.
На твоите години мислех за съвсем други неща.
когато и да е,само не на 13.
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!