- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еротични истории
Някой може ли да постне няколко линка? НЕ изнасилвания,садо-мазоетк.Нещо по-еротично така
.
Някой ако иска може да събуди писателя в себе си!![]()
ПП: Написах го като 5 годишно хлапе,но в момента ме мързи дори да гледам.
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Защо всички свързват това с секс?!?
Просто ми е приятно да чета такива историики,нещо лошо ли е?
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Разбиваш ме, човече.Първоначално написано от xinfamous
![]()
пп Google
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
в тоя сайт съм чела ебати извратените историиПървоначално написано от ImSoInLove
![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
Може да срещнеш някой самотен пич, който вкарва шнура на леля си, щото била хубава![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
а какво си търсила там?Първоначално написано от s3nsual
![]()
Аз също обичам да чета такива неща и не определено не се самозадоволявам четейки еротични историиПросто има хора, на които им е приятно
Едно е да те възбуди, друго е да лъскаш чикий или да правиш не знам си какво със себе си.
Тъкмо се зарадвах, че ще видя историйки, макар че просто предположих, че повечето ще са написали такива коментари.Жалко.
аз мисля,че повечето,дето пишат в тоя сайт,си правят бъзициПървоначално написано от ImSoInLove
![]()
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
еми.. случайно попаднахПървоначално написано от fatrat
![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
Удар ПОД КРЪСТА!Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напротив,изобщо не ми пука какво си мислят, че правя с тези историики,за мен си знам,че просто ги чета.Първоначално написано от AsHbRoWnIE
http://www.bgsexstory.com/2009/05/19...0%D1%8A%D0%BA/ Ето една специално за miminko i DevilWish.
Надявам се да ви хареса!
И аз така си мисля, като ти гледам аватара. В този ред аз съм кротък, като агънце.Първоначално написано от s3nsual
Има много приятни еротики, но обикновенно са по-дълги и централна тема в тях не е сексът. Ако видиш разказ от 2-3 странички със заглавие "Моето незабравимо лято В леля" или нещо от сорта, ти става ясно.