.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да разбера дали ме харесва ??

начии като малка си харесвах 1 мом4е (не много малка 3/4 клас), но сега горе долу 3 месеца след като скъса с гаджето му мисля, че още го харесвам . оттук нещата стават трудни : незнам дали ме харесва !! Само се "закачаме" , но това не го ли правят всички момичета и момчрта ? За здрасти и чао се прегръщаме и ако аз забравя той винаги ме прегръща.Но да не си помислите, че го прави спонтанно ? Просто отначало като забрави му се "сърдех" Понякога когато се разхождаме (не сами ) той идва прегръща ме и ме пита какво правя .. движим в една компания и ще е много смотано ако прибързам с заключенията и оплескам нещата.Неискам момчетата и момичетата да се скарат заради мен .. !! Кажете какво мислите по въпроса .. без обиди плс.Много ще ми е интересно какво бихте направили вие на мое място, мерси предварително .. !!

а сега си ? 5ти клас?

Мега фен
    ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО!!!
    не знам и не искам

Правиш първата крачка или в краен случай изчакваш него .. Ако те харесва, вероятно ще направи нещо по въпроса..
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ахххххххх това, че се прегръщате нищо не потвърждава. На мен, често ми се случва да гушкам приятелите си . Незнам разкажи някоя случка или нещо. Не сме гадатели, все още, но като стана първо на теб ще пиша.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    5ти клас ли си? Фор Год Сейк

мо питай го ве-може да те прегръща приятелски ах аман
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на sasha_90
    Деца,разберете,че любовта не е за вас.Това се отнася и за теб,авторке.Като си 4 или 5 клас какво очакваш?Какво можеш да дадеш на едно момче?Нито можеш да мислиш,нито да преценяваш дали и какво искаш,...А като настъпи момента за секс?Ще му пуснеш,въпреки,че си малка ли?
    Къде са ви родителите на такива като тях?

Дърпа ли ти плитките, да знаеш, че е твой.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Дърпа ли ти плитките, да знаеш, че е твой.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Пловдив
    Малеееее,върна ме в лапешките годинки....хахаааааа!
    Попринцип имаш една част от тялото, наречена уста, имаш и център в мозъка, който контролира говора....абе просто го питай де! Ние тук няма как да знаем, а и да ти кажа надали и някой го интересува
    Питай го, няма какво да загубиш, само можеш да спечелиш
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

ОМГ хора 7 клас съм никаде не съм написала, че съм 4 или 5 клас за бога !! Откакто го харесвах преди мина време .. Тфа за гушкането и аз го правя !! Неискам да го целувам или нещо такова, защото незнам как ще реагира и най-много да си развалим и досегашните приятелски отношения Помолих ви за съвет не да ми казвате нещо от сорта "детска му работа" !!

Град
    В ироничните мисли..
    Допитай се до врачки и екстрасенси но не и до него,груба грешка е да питаш него ,той едва ли знае по-добре от тях.
    Bitch

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Хаха, пробвай с тва...

http://lmgtfy.com/?q=%D0%BE%D1%80%D0...BA%D1%83%D0%BB

Град
    Пловдив
    ОМГ, 7 клас!!!!!! 13-14 годишна..лелееее
    Е, пак евала,че не се оплакваш,че си бременна... тия истории на твоите години са толкова сладко сладникави.... хаха чак ми липсват тия времена
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    Варна, моретоо :)
    Сякаш изчакай... не знам, но сърце дума не спира така че...

П.С. Бих предпочел да си играя с колички и топчета на тези години

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    питай го
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на fuckme
    ее кво нападнахте сички момичето, се 1 до преди година - две и вие не сте били на толкова и не сте се интересували от такива неща...
    по темата: намекни му и виж как ще реагира.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    ее кво нападнахте сички момичето, се 1 до преди година - две и вие не сте били на толкова и не сте се интересували от такива неща...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Извинявай,но аз като бях 4,5,6 и 7 клас още с кукли си играех,ако излизах се прибирах в прилични часове и не съм се питала "Иванчо" дали ме харесва...А първата ми целувка беше едва на 17.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Извинявай,но аз като бях 4,5,6 и 7 клас още с кукли си играех,ако излизах се прибирах в прилични часове и не съм се питала "Иванчо" дали ме харесва...А първата ми целувка беше едва на 17.
    Е тва е тъпо...На теб първата ти целувка като е била на 17, не значи че на всички трябва да е така..

изчакай да му паднат мъдете и след това му подари кола играчка и ще стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си