- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко често купонясвате?
Е,въпросът е ясен,колко често правите купони,било то в къщи или някъде навън,или в някой приятел?![]()
Всяка събота![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Хех, имаше един период тая година, в който си правехме купони по 2-3 пъти седмично ии се разбивахме на макс..жалко, че лятото ми се очертава тъпо \:
Всяка седмица - задължително, по 2-3 пъти. У нас купони не правя, поради много причини, но винаги има у кой да се съберем, така че се разбиваме доста.![]()
Все по-рядко,защото всички се разпръснахме на някъде.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
всеки петък и събота..
ако имаше един начин щях всяка нощ...на мен ми дай само купони, дискотеки и ходене по цяла нощ..тва ми е страстта
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
SameПървоначално написано от Unendlich
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
почти всяка вечер![]()
Kristiyana
не достатъчно често, колкото искам (аз принципно мога 24/7 xD)
сега се надявам лятото да проявят малко инициативност : |
ако зависеше всичко от мен всеки ден щеше да има, независимо от изпити, мачове, работа и т.н![]()
На високосна година![]()
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
И ние така. Терен има, защото повечето пъти се е правил у нас купона, или в един приятел в къщата му. Сега вече едвам за кафе се събираме на две седмици пет човека, а какво остава за купони. И така, всеки хвана на някъде и си започна нов живот.Първоначално написано от billytalent
Йе всеки ден,вие не изтрезнявате тогаваПървоначално написано от sunshine1
![]()
11 години в даскало не намерих време да се отракам, но сега 12 клас наваксвам доста стабилнон :X толкова, че чак се плаша![]()
На седмица по 2-3 пъти се случва най-често, по 4-5 пъти се случва рядко, но на седмица под 2-3 пъти още по-рядко![]()
![]()
![]()
>> Тази седмица съм ограничил доста ходенията (от джулая, не съм излизал, освен за кафенца)!
Спрял съм пушене и пиене... сега остана и кафето да спра и, мога да тръгвам по жени xD
3-4 пъти в седмицата.![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
понякога 2-3 пъти седмично, понякога 3-4 пъти седмично, понякога и един път седмично.
chefk0
Бе нещо на последък отпуснахме режима и всеки денИначе по 1-2 пъти в седмица,през лятото .. През учебно време може би веднъж на 2 седмици.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Сега около 3 пъти на 2 седмици, но като знам какви са екскурзиите на 2 АЕГ ще се размажеме, особено на морето![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
през учебно време 1 път в седмицата ама лятото почти всеки ден правим купони у някой![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от SummerDream