.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA

Кофти история

Днес, както си преглеждам фасебоок-а, попадам на линк към следната история:
    http://bgsever.blog.bg/novini/2010/0....604389?ref=nf

Дали е истина или не незнам, но така или иначе реших да споделя понеже много "тежко" ми стана. Направо съжелявам малкия. Имах приятелчета които така тяхните бяха отишли навън. Поне бяха 2-ма братя че долу горе им беше добре, но си живееха с баба си и дядо си на село (много весело си правихме кат си ходех лятото). Техните се върнаха (децата бяха на по 10 и 12 мисля, може би малко по големи), купиха апартамент в града, но въпреки всичко те взеха да навлизат в лоша компания. Все си мисля че ако тяхните бяха наоколо може би щеше да е по различно и нещата щяха да стоят друго яче. Не знам, много what if's.
    Както и да е.

Толкова тежка и тъжна история....разплака ме ;( Какво се случва с България и децата и....
    Всички сме в канавката,но някои от нас гледат към звездите.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Тъжна история за момчето което иска майка му да е при него.. чака и чака и пише писмо ала яма отговор.... а само тя му изпраща някакви играчки.Така ли се показва една обич към едно дете като му купуваш разни неща.Немога да повярвам все едно го купуваш детето.За съжаление и днеска повечето деца са такива и са разглезени и незнаят стойностното в тоя живот.Нямам думи вече.....

Нещо не си прочела правилно....бабата купува играчките на детето....се 1 че майка му ги изпраща...зада смекчи болката му...
    Иначе според мене държавата е виновна за вс...
    Много жалко за по малките дечица те ще страдат много повече от нас..
    Всички сме в канавката,но някои от нас гледат към звездите.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDreams
    Толкова тежка и тъжна история....разплака ме ;( Какво се случва с България и децата и....

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ужас .. Милото детенце...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ
    Горкото детенце...
    Сигурно има и още като него... Знам ли... Пък и хората които са отишли в чужбина, за да изкарват пари... Не мисля, че и на тях им е много приятно...
    Жалко е, че нищо не се прави по въпроса иии никой от по-висше стоящите не разбира колко им е трудно на хората...
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Повече от фен
    Някой пак се е сетил да вдига стари теми
    Speed 3 Axela

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си