.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Сложих края.. и май така е най-добре

Здравейте. Пиша ви, за да поискам някакъв съвет или поне одобрение за постъпката си.
    Бях с него почти 2 години. Всичко беше толкова красиво в първата 1 година, но после той страшно много се промени. Започна да ме лъже,да ме пренабрегва и да се държи така сякаш съм му никаква. Съответно последваха няколко раздели, но не знам защо все пак му прощавах и си затварях очите пред всички грешки, които допусна. Винаги се надявах да осъзнае и оцени, каквото има, но не! Той така и не го направи. В последните 2-3 месеца нещата сякаш се бяха пооправили, но в последните дни всичко отново рухна.. или то отдавна си беше рухнало, ние просто се залъгвахме. Отново започна да се държи егоистично и аз съвсем ясно му обясних, че този път няма и не мога да търпя отново същото поведение. Той ми каза да се разделяме и аз останах така , но все пак мога ли да направя нещо? Съгласих се... Нямах избор, пък и отдавна си бях обещала, че няма да бъда тъпото наивно момиченце, което да разиграва и лъже! Но след 2-3 часов разговор по темата той сам стигна до извода, че може би не трябва да се разделяме... Аз обаче вече напълно бях на противоположното мнение и го помолих да изчака 2-3 дни, за да помислим и двамата върху това, но той не пожела. Каза ми събираме се и толкова. Това се случи в Петък. Събота го потърсих само веднъж и се държах супер хладно... Просто явно онова, което се случи е било капака на всичко и за мен връзката ни загуби смисъл. Вчера пак се чухме и той ме попита дали ми има нещо, защото не се държа както обикновено и аз му казах, че просто искам да се разделим. Той попита защо.. обясних му, че всичките лъжи, изневери и прочие са ми още в главата и искам да започна на чисто.. искам да имам доверие на някого. Той се съгласи и се разделихме...
    Оттогава се чухме точно веднъж просто , за да видя как е, а изобщо сякаш не му и пукаше.. Не му се говореше. Някаква работа уж имал, а го познавам и знам, че ме лъже.
    И така.. това е моята история накратко... Какво мислите? Дали постъпих правилно? Имайки предвид всичко, което ни се е случило, смятам, че не бъркам като го оставям завинаги... просто една мъничка част от мен още държи на него и искам да бъда сигурна.

Колкото и да е болезнено си постъпила правилно . Мисля че този човек ще се осъзнае,но късно..

дам, правилно решение си взела и не си допуснала да те разиграват повече. споко, първите седмици ще ти е малко кофти като се замисляш за него, обаче после ще осъзнаеш, че за теб е много по-добре, отколкото за него

Мега фен Аватара на mynichka
    правилно си постъпила
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Браво на теб !Трудна, но правилна постъпка. Тука колко тези се изчетаха за момичета, които нямат смелостта да сложат края на таква обречена връзка : ) Трудно ще е , но по-добре така.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Поздравления , правилно си постъпила и не трябва да съжеляваш
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Браво на теб !Трудна, но правилна постъпка. Тука колко тези се изчетаха за момичета, които нямат смелостта да сложат края на таква обречена връзка : ) Трудно ще е , но по-добре така.
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Браво,много добре си направила...Има ли смисъл да седиш с човек,който те лъже на всяка крачка?Имаш ли нужда от връзка без перспектива и да очакваш всеки момент,че могат да ти бият шута?Според мен сама знаеш отговора...И к'ъв е той,че ще се разпорежда с
    ТВОИТЕ чувства и желания и ще каже просто "събираме се и толкова"?Чакай малко,светът не се върти около г-н "Пълен мухльо" и неговите желания-той започнал да раздава правосъдие и всички трябва да му играят по свирката...Откъде накъде...!Не съжалявай за нищо,това е било,колкото трудно,толкова и правилно решение...и за двамата.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Di
    това няма да е края
    не се изказвай неподготвен,прасе

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    правилно си постъпила
    съгласна. Не съжалявай, забрави го и гледай напред.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Правилно си постъпила,но е трябвало да предприемеш тази крачка по-рано.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Di
    това няма да е края
    Мда!
    Иначе си постъпила правилно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Дано и аз да последвам примера ти, защото наистина тва е правилното решение, но и аз мисля, че тва няма да е края, защото дългите връзки не свършват така изведнъж.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    правилно си постъпила майна, аз съм свободен между другото
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    В ироничните мисли..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Вестник Лична драма за тебе ,тука не е мястото .
    Bitch

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Вестник Лична драма за тебе ,тука не е мястото .
    тука е мойто място!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правилно си постъпила,но един съвет - не го търси...той това иска,доставя му удоволствие да си му в краката.Забрави го за известно време,не го търси и продължавай с хладното държание.Явно той това заслужава,а щом спомена и изневерии...нз как изобщо се занимаваш с обречена връзка.Потърси щастието в някой друг.
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Град
    Варна, моретоо :)
    ...

Голям фен
    Очаквай обаждане в близките 2-3 дена .. искренно се надявам това обаждане да не се превърне в тормоз за теб ,защото в повечето случеи така се получава ..

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Браво,много добре си направила...Има ли смисъл да седиш с човек,който те лъже на всяка крачка?Имаш ли нужда от връзка без перспектива и да очакваш всеки момент,че могат да ти бият шута?Според мен сама знаеш отговора...И к'ъв е той,че ще се разпорежда с
    ТВОИТЕ чувства и желания и ще каже просто "събираме се и толкова"?Чакай малко,светът не се върти около г-н "Пълен мухльо" и неговите желания-той започнал да раздава правосъдие и всички трябва да му играят по свирката...Откъде накъде...!Не съжалявай за нищо,това е било,колкото трудно,толкова и правилно решение...и за двамата.

+1 И живота е пред теб момчета много не страдай заради някой който не си заслужава.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    Колкото и да е болезнено си постъпила правилно . Мисля че този човек ще се осъзнае,но късно..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си