- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- 4-ти ред плочки
здравейте ! искам да ви питам защо нямам 4-ти ред плочки ?? имам само 3 правя много упражнения за корем тичам и т.н. 3-те реда ясно личат даже са си много хубави, но нямам 4-ти ред ?? 1фр са му като мойте но той има и 4-ти ред а аз нямам ? защо е така разбирам генетика, но пък ква е тая генетика да ти липсва мускулна група ???![]()
на 15 съм 1.83 висок 74 кила ....
имам здраво тяло корем и вс. но не и четвърти ред плочки ... та въпроса ми е като нямам 4-ти ред това има ли някакво значение ??? тези с 4 реда да не би да могат повече неща за корем ?
Плочите не значат по-силен корем, плочите значат малко подкожни мазнини..
Реално става въпрос за един мускул, всяка плочка не е отделен мускул. През пресата минават сухожилия, като тяхното разпределение е леко различно за различните хора, някои хора пък имат криви плочки. Самият мускул си е един, не е проблемът в тренировките.
Никакъв ген не е-въпрос на цел и воля.Първоначално написано от spainnn
ГЕН е аз го тренирам 1 път в седмиата и имам 4 реда плочкиПървоначално написано от LifeFitness0
въпрос на воля да ама както виждаш при 1 става по лесно и бързо при други с по дълги тренировки тфа е ген
еми виждат сеПървоначално написано от FemaleBodyInspector
гена е също , че при някои се получава по бързо с по малко тренировки при други по бавно с повече тренировки
![]()
Или изобщо не се получава![]()
Аз пък няям нито една плочка![]()
ее да се надявам че скоро и аз ще се хваля с поне 2![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
колко ти е ръкатаПървоначално написано от FemaleBodyInspector
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
колко ти е крака ?Първоначално написано от awerw
![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
абе и до ген си е един приятел си прави редовно корем и кардио ама плочки няма , един друг пък прави веднъж в месеца ама има.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
аа първо ръкатаПървоначално написано от FemaleBodyInspector
![]()
sapphire5![]()
Споко! Трябва време. Ще имаш 4 реда, че може и 5 или 6. Време трябва![]()
да да тренирай докато стигнеш желания ред.... там 16ти 17 ред можеш да спрешПървоначално написано от redbul2
![]()
![]()
Myrth не си прав! Всяка една 'плочка' е отделен мускул! Всяка един от тези мускули може да се свива.
А колкото до редовете. Всеки човек на тази планета, като изключим някакви мутации) има общо 8 коремни мускула. Просто на някой от тях им е по-надолу или по-навътре или се сливат третия и четвъртия ред!
Това е все едно да кажете, че си е до ген хората да имат още един бицепс или някой друг допълнителен мускул на гърба...
http://backandneck.about.com/od/anat...inalmuscle.htm
Убеди се сам. Мускулите на корема наистина са 6, но това не са шестте плочки.
Предният коремен мускул, пресата (плочките) действа като един - когато се съкращава, всички плочки контрахират заедно, тоест не може да се прави упражнение за горни плочки и за долни плочки. Друг е въпросът, че може да се прави за долни коремни мускули, но това няма нищо общо с ''плочките''.
Myrth само като те слушам кви ги говориш тва на аватара ти сиг си тиПървоначално написано от Myrth
![]()
а аз кат те слушам кви ги говориш наистина си приличаш на една снимка дет се постна не тая с ебавката в секс, а на една друга дет сте двама и да ти кажа голяма торба сиПървоначално написано от shinkyokushin
![]()
sapphire5![]()
Когато си вдигаш краката от вис натоварваш долните коремните мускули повече от горните.Първоначално написано от Myrth
Например опитай да се сгънеш обаче само от средата на тялото си. Горната част на корема става по-твърда от долната!
http://www.my-health-n-fitness.com/w...otos/10216.jpg
^ на мен това ми приличат на 8 мускула..