- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексология
Сексология
--------------------------------------------------------------------------------
Първо искам да се извиня ако темата не е подходяща за форума. Въпроса ми е къде мога да уча сексология и какво трябва да завърша преди да запиша тази специалност. Някъде четох, че е необходимо първо медицина и за това реших да се попитам тук. Ако някой знае нещо моля да ми отговори Благодаря предварително
sleda ot lubovta
Здрасти!
Аз лично не знам, пък и моля за извинение, но не ме интересува чак толкова много и не ми се търси сега, но можеш да попиташ направо ЧОВЕКА :P ТУК
Успех!
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
нов български ама е част от психиятрията![]()
![]()
с какъв предмет трябва да вляза тази специалност?Първоначално написано от 1234565
![]()
sleda ot lubovta
ми сигурно с ПсихологияПървоначално написано от Princessani
![]()
1во трябва да имаш IQ по-голямо число от това на годините ти (което ти нямаш)Първоначално написано от Princessani
2ро трябва да учиш в НБУ или СУ психология. А и сексологията не е това което очакваш ! Там няма да учите как се духа или коя поза е за най-добро проникване....
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
получи възможно най-точния и верния коментарПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
Не губи надежда, ако искаш да станеш сексолог, просто спри да правиш секс и почни да учиш
![]()
Знам какво се учи спокойноПървоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
.мерси за информацията
![]()
sleda ot lubovta
Бъркаш се...ти не сакаш да си сексолог, а гинеколог
Lexynnka
Първо кандидатстваш с биология и химия медицина. После специализираш психиатрия и едва тогава сексология. Доста учене ще ти се събере.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!