Здравейте! Имам проблем .. Ще се опитам да разкажа как стоят нещата. Значи, с бившия ми приятел бяхме заедно 3 години, скъсахме, защото искал да си почине малко, много съм го задушавала и т.н. Минаха четири месеца, аз го чаках, плаках, но той все не можеше да вземе решение дали да се съберем. И така аз срещнах сегашния ми приятел, всичко тръгна идеално, но бившия изведнъж явно усети, че ме губи и каза, че иска да се съберем. Аз дълго време се колебаех, не знаех какво искам, няколко пъти си променях мнението, и с това най-много наранявах сегашния ми приятел, който въпреки всичко не се отказа от мен и се държеше като най-прекрасния мъж (което продължава и сега). И така, в крайна сметка захвърлих миналото и си избрах обещаващата нова връзка, за което не съм съжалявала нито за миг, обичаме се страшно много, не можем един без друг. Заедно сме от почти година вече, но проблема ми е, че постояно сравнявам всичко със предишната ми връзка и по няколко пъти на ден се сещам за бившия, но не с някаква носталгия, а просто така ми изплува нещо. Абсолютно сигурна съм, че нямам никакви чувства към него, той дори ходи с една от приятелките ми, но тези гадни сравнения и мисли много ме дразнят, питам се ако с приятеля ми сме заедно след 2-3 години, пак ли ще продължава това Наистина, връзката с бившия ми е най-дългата до сега, но това значи ли, че всичко винаги ще сравнявам с нея, все пак мина почти година откакто съм с приятеля ми
На вас случвало ли ви се е подобно нещо и на какво според вас се дължи това, и как мога да го премахна?
P.S. Извинявам се, стана малко дълго
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!