- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До кога ще продължава това :[
Здравейте! Имам проблем .. Ще се опитам да разкажа как стоят нещата. Значи, с бившия ми приятел бяхме заедно 3 години, скъсахме, защото искал да си почине малко, много съм го задушавала и т.н. Минаха четири месеца, аз го чаках, плаках, но той все не можеше да вземе решение дали да се съберем. И така аз срещнах сегашния ми приятел, всичко тръгна идеално, но бившия изведнъж явно усети, че ме губи и каза, че иска да се съберем. Аз дълго време се колебаех, не знаех какво искам, няколко пъти си променях мнението, и с това най-много наранявах сегашния ми приятел, който въпреки всичко не се отказа от мен и се държеше като най-прекрасния мъж (което продължава и сега). И така, в крайна сметка захвърлих миналото и си избрах обещаващата нова връзка, за което не съм съжалявала нито за миг, обичаме се страшно много, не можем един без друг. Заедно сме от почти година вече, но проблема ми е, че постояно сравнявам всичко със предишната ми връзка и по няколко пъти на ден се сещам за бившия, но не с някаква носталгия, а просто така ми изплува нещо. Абсолютно сигурна съм, че нямам никакви чувства към него, той дори ходи с една от приятелките ми, но тези гадни сравнения и мисли много ме дразнят, питам се ако с приятеля ми сме заедно след 2-3 години, пак ли ще продължава товаНаистина, връзката с бившия ми е най-дългата до сега, но това значи ли, че всичко винаги ще сравнявам с нея, все пак мина почти година откакто съм с приятеля ми
![]()
На вас случвало ли ви се е подобно нещо и на какво според вас се дължи това, и как мога да го премахна?
P.S. Извинявам се, стана малко дълго![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Според мен е напълно нормално.
Все пак си била с бившия си доста време и няма как да затриеш някои неща и спомени.
Обичаш сегашния си, прекарвате си добре .. това е най-важното. Не се притеснявай от тези натрапчиви мисли.
Много щастие ти пожелавам!![]()
Постъпила си правилно като си започнала нова връзка.
С времето спомените ще избледнеят.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Евала ти казвам ! Плакала си,чакала си и нищоо.. Накрая след като си намерила точния човек,не си загърбила всичко,а си затворила страницата и си отворила нова,с нови изживявания,нови,по-добри чувства .. БРАВООстанахме малко такива момичета .
Мисля, че е напълно нормално да сравняваш връзките. Просто си била свикнала с бившия.
Не можах да схвана какво имаш предвид ,но който и да избереш ще ти е гадно за другия за това измисли някаква причина ,за да напуснеш единия и без да му е кофти.Поне ще си мисли ,че не е за теб ,а не зае*ан за друго момче.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Добре правиш. Иначе за миналия си мисли само хубавите неща. Другото просто игнорираш. Ще ти мине с времето, всичко ще е ОК![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Ами аз съм избрала единия от двамата преди почти годинаПървоначално написано от BlackCross
Проблема, както казах е в постоянното сравняване на бившата и настоящата връзка.
Мерси много, да ти се връщаПървоначално написано от MissChocolate
![]()
Да, наистина е така, понякога се замислям, ако бях избрала миналото, сигурното, познатото (което беше доста саморазрушителна връзка), какво щях да изгубя .. Много се радвам за избора си.Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Мила,като сравняваш двете връзки само влошаваш нещата...Всчка връзка е ИНДИВИДУАЛНА и не можеш да очакваш,че нещо от предната ще го има постоянно и тук и обратното...Наслаждавай се на всеки миг с момчето ти и спри да ги сравняваш-всеки е различен и не можеш да сравниш черно и бяло и да кажеш кое е по-добро![]()
![]()
Всичко хубаво ти пожелавам и нека новата ти връзка да ти донесе много много щастие и любов
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Аз не искам абсолютно нищо от предишната ми връзка да го има в сегашната, сравняването е несъзнателно, ей-така просто някакви мисли ми изникват в съзнанието .. И забелязвам още нещо, което искам да изтръгна от себе си - това, че съм заприличала на бившия си, в смисъл имам чувството, че в сегашната ми връзка аз съм такава, какъвто беше той към мен - понякога казвам доста тежки думи, които нараняват приятеля ми, вече не се показвам толкова слаба, когато се скараме и съм виновна, трудно си преглъщам гордостта, за да се извиня .. Такъв беше бившия ми, такава съм и аз сега, а не искам .. Искам да даря човека до мен с най-голямата си любов, да бъда такава, каквато си бях преди ...![]()
вземи пистолета и го застреляй ...!
не съм чел какво си писала ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Гордостта е само нежеланието да признаем собствените си грешки пред себе си...Наложителна е само,когато сме в правото сиКогато си виновна недей да бъдеш прекалено горда,използвай гордостта само,когато наистина се налага...Внимавай какво говориш,защото с времето тези дребни обиди се натрупват и в един момент чашата прелива...Не си заслужава да развалиш хубавата си връзка,заради една гордост...Бъди себе си и показвай всеки ден обичта си на любимия човек
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Браво за смелостта ти да оставиш миналото в миналото.Малко хора биха го направили.
Надявам се,че с времето ще спреш да сравняваш миналата си връзка със сегашната.
Не се занимавай с бившия, обърни на другата страница. Сравняваш, защото е нещо ново за теб. Като натрупаш няколко по-дълги връзки ще ти писне да правиш равносметка и ще живееш само в настоящето. Успех![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Благодаря ви много, дано да е така![]()