Първоначално написано от
Adelynn
За 2 месеца смъкнах общо 7 кг и вече месец и нещо не съм качила изобщо, като се има предвид, че бях 55 кг и колкото си по-слаб, толкова по-трудно се сваля. И то без глад, а само спрях сладкото, мазното и тестяното (пълнозърнест хляб или овесени ядки хапвам по веднъж на ден) и с ПОСТОЯННО движение! Увеличи зеленчуците, хапвай умерено плодове, мазно месо само 1-2 пъти в седмицата ако ти харесва на вкус и в случай, че толкова не можеш да откажеш сладкото - по малко ЧЕРЕН шоколад (70%+ какаово съдържание, не си купувай от тези, дето само името им е черен шоколад с по 30% и пълни с куп боклуци). Хапвай риба от време на време(риба тон консерва, ако няма откъде да намериш прясна риба), много е полезна и не е много калорична. Кисело и прясно мляко яж и пий редовно, само да не са с 3+% масленост, не е нужно да са с 0.1% и 1-2 няма да те убият. Пий ПОНЕ 4-5 чаши вода на ден, опитай зелен чай от пакетче, не слагай захар и сметани на кафето си, пий го с мляко ако не го обичаш черно. Намали газирани напитки, алкохол, дори натурални сокове - по-добре е да ядеш плодовете пресни - и заради витамините, и заради фигурата ти.
И все пак - то да не става за 2 дена с глад и без спорт?! Даже да беше възможно щеше не само здравословни проблеми да имаш, ами и козметични - стрии, отпусната кожа и т.н. Искрено се надявам темата да е ебавка, ако не е - не прави глупости! Дано някой прочете тоя роман, че ми писна да гледам теми за отслабване...