.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Фен Аватара на ilsss
    Град
    Burgas

ти си за психото

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от dob4y
    Абе не разбрахте ли че пубертета е най-неподходящия период за диети..Ще си направите някоя беля с тази мания да бъдете слаби.
    съгласна съм ;d
    awerw

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    ето виж тук взех идеята от fuckme

http://lmgtfy.com/?q=%D0%BA%D0%B0%D0...B5%D0%BD%D0%B0

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    свърши лятото и решихте да отслабвате, 15 килограма за 2 дена вика

I ♥ machoka Супер фен
    май си отслабнала в мозъка а

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    май си отслабнала в мозъка а

+++++

За 2 месеца смъкнах общо 7 кг и вече месец и нещо не съм качила изобщо, като се има предвид, че бях 55 кг и колкото си по-слаб, толкова по-трудно се сваля. И то без глад, а само спрях сладкото, мазното и тестяното (пълнозърнест хляб или овесени ядки хапвам по веднъж на ден) и с ПОСТОЯННО движение! Увеличи зеленчуците, хапвай умерено плодове, мазно месо само 1-2 пъти в седмицата ако ти харесва на вкус и в случай, че толкова не можеш да откажеш сладкото - по малко ЧЕРЕН шоколад (70%+ какаово съдържание, не си купувай от тези, дето само името им е черен шоколад с по 30% и пълни с куп боклуци). Хапвай риба от време на време(риба тон консерва, ако няма откъде да намериш прясна риба), много е полезна и не е много калорична. Кисело и прясно мляко яж и пий редовно, само да не са с 3+% масленост, не е нужно да са с 0.1% и 1-2 няма да те убият. Пий ПОНЕ 4-5 чаши вода на ден, опитай зелен чай от пакетче, не слагай захар и сметани на кафето си, пий го с мляко ако не го обичаш черно. Намали газирани напитки, алкохол, дори натурални сокове - по-добре е да ядеш плодовете пресни - и заради витамините, и заради фигурата ти.
    И все пак - то да не става за 2 дена с глад и без спорт?! Даже да беше възможно щеше не само здравословни проблеми да имаш, ами и козметични - стрии, отпусната кожа и т.н. Искрено се надявам темата да е ебавка, ако не е - не прави глупости! Дано някой прочете тоя роман, че ми писна да гледам теми за отслабване...

още няма такава диета миличка, аз лично не смятам, че 15 е повод да отслабнеш, цяло лято що не помисли

Град
    Пловдив
    поредната тема ебавка....скука
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Град
    На стадиона за бягане.

Е, не можах да се сдържа, честно.
    Точно си е гавра т'ва.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Точно си е гавра т'ва.
    +1

;xx

хах ! : Д ми,стой си дебела,като си се тъпчила така...

Повече от фен Аватара на Hristova
    Много рано си се сетила. Какво прави цяло лято?
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Adelynn
    За 2 месеца смъкнах общо 7 кг и вече месец и нещо не съм качила изобщо, като се има предвид, че бях 55 кг и колкото си по-слаб, толкова по-трудно се сваля. И то без глад, а само спрях сладкото, мазното и тестяното (пълнозърнест хляб или овесени ядки хапвам по веднъж на ден) и с ПОСТОЯННО движение! Увеличи зеленчуците, хапвай умерено плодове, мазно месо само 1-2 пъти в седмицата ако ти харесва на вкус и в случай, че толкова не можеш да откажеш сладкото - по малко ЧЕРЕН шоколад (70%+ какаово съдържание, не си купувай от тези, дето само името им е черен шоколад с по 30% и пълни с куп боклуци). Хапвай риба от време на време(риба тон консерва, ако няма откъде да намериш прясна риба), много е полезна и не е много калорична. Кисело и прясно мляко яж и пий редовно, само да не са с 3+% масленост, не е нужно да са с 0.1% и 1-2 няма да те убият. Пий ПОНЕ 4-5 чаши вода на ден, опитай зелен чай от пакетче, не слагай захар и сметани на кафето си, пий го с мляко ако не го обичаш черно. Намали газирани напитки, алкохол, дори натурални сокове - по-добре е да ядеш плодовете пресни - и заради витамините, и заради фигурата ти.
    И все пак - то да не става за 2 дена с глад и без спорт?! Даже да беше възможно щеше не само здравословни проблеми да имаш, ами и козметични - стрии, отпусната кожа и т.н. Искрено се надявам темата да е ебавка, ако не е - не прави глупости! Дано някой прочете тоя роман, че ми писна да гледам теми за отслабване...
    с тея заучените работи си ми прозрачна .писа тука само за да се похвалиш?!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ако може да се заключи темата,защото повечето само си трупат мнения от простотия
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Отслабване СПЕШНО!

Цитирай Първоначално написано от BrOkEnBrAiN
    Моля ви помогнете ми!! До 15-ти трябва да сваля минимум 10 килограма много е важно
    Кажете ми някоя светкавична диета много съм отчаяна

ПОМОГНЕТЕ МИ!!
    аууу и са кО Ши праИм .. ??

Важно, важно .. колко да е важно??
    На живот и смърт може би? Ако е така избери второто ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си