- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Някой в Испания има ли ?
Аз съм в Cartagena и лично ми хареса.Видях и Мурсия.Там вече е уникално.
bila s1mza 2 dena v Madrid za 1 den v Malaga 1 den v Fienxirola mislq 4e tova sa. a prez ostanalite 4 meseca ot dvata si predtoq v Marbeq.mn e qko v ispaniq![]()
![]()
a tvoq grad k1de se namira gore dolo?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
emi az sam v madridno izob6to ne mi haresva.. za vakanciq da no za jivot... apsurt
![]()
Това лято бях във Валенсия . Много е хубавооооморето е супер и хотелите са супер , и хората , и всичко останало във вид на атракции
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Всяко лято идвам в Испания и живея в Salou (малко крурортно градче, на около 100км. южно от Barcelona).
Намира се в близост до Cambrills (на около 15 км)
имам въпрос за всички,които са в Испания - как е стандарта а живот,има ли реализация и т.н.Тази годиня бях за 7- дена в Испания в различни градове и ми хареса,но все още съм ученичк -а нямам си представа дали имаш реализация там и какъв е начина на живот като цяло![]()
gcjjghjhjfskl. hj fsduirw ufis8yg fsugfn td
az sam v Bendiormsaludos a todos
![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Как бих искала да живея в Испаниянаскоро правих презентация за Испания и просто съм влюбена! Уча испански и много ми харесва! Другата година отивам там на ваканция
![]()
![]()
Каквo стaвa из Бенидорм?Първоначално написано от SimplementeYoOo
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Como estais mis amigos en Espa
[quote=amk933]Como estais mis amigos en Espa
[quote=BePoHuKa][quote=amk933]Como estais mis amigos en Espa
[quote=amk933][quote=BePoHuKa][quote=amk933]Como estais mis amigos en Espa
ami kef golqm eПървоначално написано от Hysteric_Bitch
![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Изчерпателен отговор. Браво.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
братовчед ми е в Мадрид.
Why can't I realize i'm fighting for my life ?
Аз също живея в Испания (по-точно на Канарските острови). Не съм очарована изобщо.
![]()
И аз съм в Испания, в Саламанка. Защо така не си очарована?Първоначално написано от sweTty01
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Била ли си някога на Канарските острови? Мисля, че не затова ще обясня:топло е през цялата година(с много малки изключения), също така няма никаква растителност(само храсти и камъниПървоначално написано от Chikiponita
). А на мен ми липсва дъжда, минусувите температури и прочие. Също така градовете(ако мога да кажа градове
са мнооого малки, а аз сам свикнала да ми е просторно). Има още много причини, но като цяло нищо не ми харесва или привлича-на така наречената PENINSULA e хубаво но на Канарските острови
.....
Баба от 2000г. е в Испания. Да е жива и здрава жената , че без нея :X