.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе скайпа е много важен
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от MsIrony
    Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него
    Така минава цялата процедура ,4-5 смислени и добре подредени изречения ,и лекомисленото момиченце зад клавиатурата е готова да се види с него на момента

Точно така ,с 2 момчета съм излизала от сайтове/интернет.
    Не мога да те разбера наистина.Първо казваш,че си против тези запознанства,че не би го направила,пък после признаваш че си имала подобни срещи?Съвсем се оплете.

Това че си имала няколко разочарования не значи нищо.Аз също си признавам,срещал съм се с няколко хора,с които съм се запознал в този форум,само защото ми бяха направили силно впечатление.И наистина го потвърдиха в реалния живот.Има както свестни и стойностни хора,така и натегачи.Това че си попаднала на такъв и си се вързала,говори само колко наивна си.Аз лесно мога да си изградя мнение за даден човек,само като прочета част от това което пише,но както съм казвал много пъти по интернет не можеш да добиеш 100% представа за даден човек,независимо колко добре мислиш че го познаваш.Но е достатъчно да ти направи впечатление,че да искаш да го опознаеш в реалния живот.

Супер фен
    Град
    София
    ^ Запознанство с личен контакт е доста по-добър вариант . Така е ставало ,и трябва да става. Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него . Трябва да съм го видяла повечко пъти ,да го преценя като човек ,да ме грабне и тогава
    Ъмм... Има такава възможност!! В моя клас имам един съученик, който си намери гадже по скайп!! :P
    ...И като си говореха си пускаха камерите! А той какъв мухльо е, ама понеже се представя за човек с различен от неговия собствен характер и тя му се връзва!!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Каква скайп любов бе и да има след време се изпарява.По - хубаво от това да срещнеш някой навън а не тука по разни тъпи сайтове няма разберето го най- накрая и пораснете малко.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз си признавам за много мой запознанства започнали в интернет, но сценария е малко по-различен. Запознаваме се, разговаряме, но започвам да ухажвам в зависимост от това, как ще мине първа среща. До нея сме просто двама непознати дето чатят. Дори не става дума за чувства и други подобни.
    Момичето в което съм влюбен зададе въпрос в автофорум за проблеми с колата си. Разменихме си телефони и скайп защото беше прекалено дълго да обяснявам във форума какво да направи. Уговорихме се да видя лично колата и след тази среща вече бях пленен от нея.

скайп любов......
    такова животно няма!!!
    може да се нарече скайп задяване
    иначе поредната тема за скайп,но тази поне ме разсмя малко!!

ПП:Скайп е средство за общуване,няма лошо в неговото използване,но "въртене на любов"
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Еми.... има случеи в които това е единствения начин за връзка с даден човек .. [временно де] Ако човека когото обичаш е на 3 500 км от България, щяхте ли да не използвате скайп за да се чувате/виждате само защото това е деградирало? I don't think so.

Е при други това вече.. си е мания. О.о
    Познавам момче на 18 години, хубавко, с яко тяло и етц. което до сега е имало само скайп връзки... и дори не са се виждали.. В този случей само едно ще кажа: OMFG WTF?

Та така, има различни гледни точки, не знам защо винаги се подставя всичко под общ знаменател...
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен скайпът може да представлява само запознанство, но за любов вече може да се говорим чак когато се видя с даден човек ..

не знам само аз ли съм го забелязала това,но всичко си върви идеално излизания и т.н.,но иска ли ми скайпа и започнем да си пишем и нещо става-почват караниците и проблемите
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

^ проблемът си е в теб. Явно имате нещо недоизказано отпреди, или просто ти не умееш да общуваш. Казаха го вече - скайп си е просто една програма, едно средство за комуникация повече.

^ Запознанство с личен контакт е доста по-добър вариант . Така е ставало ,и трябва да става. Аз не мога да си представя например ,да ми намери някой скайп и да искам да се видя с него . Трябва да съм го видяла повечко пъти ,да го преценя като човек ,да ме грабне и тогава
    НАПЪЛНО СЪГЛАСНА СЪМ ТЕБ (!)

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    За съжаление да ...
    Например с последното момче, което харесвах всички ме питаха: "Пишете ли си по скайп?" и аз "Ами не" и тее.. -> О.о Всичко останало вървеше добре но неее щом не си пишете по скайп не важите Мисля че като си харесаш някой първо трябва да свикнеш да говориш наживо с него и после да почнете по скайпа, а не обратното, ноо... кой както сметне за правилно.
    I'm yours.

Фен
    Град
    Shumen

Re: Въпрос към всички полове

Толкова ли е важен "скайп" за съвременната любов . В почти всяка тема присъства тази програма . Дали истинската любов деградира във виртуални измерения?
    Така накои хора са по-спокойни....
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За Скайпа не знам, но Фейсбука е една огромна клюкарница..

Имаше вече такава тема ...що не четеш....

А иначе ...и там написах че скайп е по-лесен начин за тийновете да контактуват помежду си .По-лесно е да го напишеш отколкото да го кажеш
    Така момичетата и момчетата могат да говорят с някой,който харесват (например) без да си гълтат граматиката и да ръсят глупости

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Каквото и да говорим,удобство си е. Че има хора,които не го използват по предназначение,има,но проблема си е лично техен. Всеки,който не одобрява този начин на общуване може да вземе мерки за себе си.

Цитирай Първоначално написано от Lexynnka
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Цитирай Първоначално написано от leviafana
    Скайп е добро средство за комуникация все пак е безплатно, достъпно и удобно. Но все пак да се върти любов по скайп? Някак си не ми се вижда много романтично. Да се запознаеш с някой и т.н. ок да разбереш че си влюбен във въпросния човек - ок да си споделиш чувствата по скайп малко ми е тъпичко. Все пак е хубаво да го кажеш лице в лице да видиш реакция да изпиташ емоция. Каква емоция може да има докато гледаш екран с някакви написани думи и така и да не видиш лицето и реакцията на човека на живо?

И как по скайп може да разбереш че си влюбен в някой?
    ++
    Ами хора има ги и такива. В крайна сметка не ти е нужно да гледаш постоянно човека срещу теб за да го разбереш. Като си говориш с него общуваш и опознаваш така се влюбваш. А не омг той е секси край обичам го! Нали не всичко е повърхност. Аз лично не съм привърженик на любов по скайпа, но не отричам че я има и че не е практична един вид. Ако ти си на другия край на света ще ти излезне много изгодно да общуваш с гаджето по скайп нали?

Фен
    Град
    Shumen
    Някои хора са по-спокойни по скупЕ-то
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си