.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Какво означава да си добър в секса според вас?

Чудех се , по какви критерии определяте дали един мъж/жена е добър/а в секса? Чували сме много отзиви за това кой какъв бил в леглото , но по какви критерии се съди ?
    Какъв би бил/а перфектният/та любовник/ца за вас , какво трябва да умее?
    Вие сте

Да може да ми докарва няколко оргазма за кратко време
    sleda ot lubovta

Фен
    Град
    Дряново
    Ами за мен много е важно в секса жената да е страстна и дива. Да има инициатива и сама да си знае какво да прави , не аз да я у4а.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

еми примерно да задоволява партниора дали е нежен страстен и т.н. то има мн критерии :P :P

Град
    Пловдив
    Аз лично бих определила някого като добър в секса, когато не се интересува само от себе си, а и от партньорката си. Да знае как да вземе това, което му харесва на него и да знае как да даде това, което ми харесва на мен. Равновесие с една дума Другото, което е важно е и въображението, защото без него сексът всеки път е еднакъв
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Трябва да успее да ме подлуди от кеф! Да е страстен, див, активен... а не да легне по гръб и да ме чака само мене
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Може би важно е това,че след 1вия път да искаш да има още много други.

Авторке, общо взето всеки се кефи на собстените си фантазии(derp). Добрият партньор в леглото е този, който може да те разбере и знае как да подходи спрамо това в какво настроение си.

трябва момичето да си знае работата, а не аз тепърва да я уча... макар и неуките да са доста възбуждащи понякога

Та като цяло момичетата да се опитват поне да направят нещо, а не да чакат частни уроци и да не си мислят, че цялата работа е да си открехнат краката и да чакат. Ако са различни от това значи са добри в секса.

Цитирай Първоначално написано от Wits
    Авторке, общо взето всеки се кефи на собстените си фантазии(derp). Добрият партньор в леглото е този, който може да те разбере и знае как да подходи спрамо това в какво настроение си.
    Аз добра ли съм

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Аз добра ли съм
    Хахаха, ти винаги си готова да ме задоволиш(не си го и помисляй)

Град
    Пловдив
    feshanch3, това, че е девствена не значи,че ще е и умрял сом не са малко пълните с идеи и фантазии, жадни за изпълнението им девственици :Д хаха, малко болка страх и после елеилей, експерименти :Д

Относно умрелите сомчета в леглото.... една от класа ми веднъж мрънкаше,че гаджето й й кръшкал с доста по-грозновата от нея....разчоплихме проблема ( ей,това женското любопитство мир няма) пък то се оказа,че милата си мисли,че щом е манекенка, може да не се старае, а само да си лежи и да чака овации. да бе да
    sorry, нещо много ми е забавно тая вечер
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

pepsi, не съм казал девствена, а неука... точно за тия сомове говора ;dd И те са адски възбуждащи(сомовете), когато си доста загореличък ;dd

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Ами да прави нещата които искам на момента без дори да съм му казвала... да е внимателен и същевременно да ме задоволява.. и да е по-дълго от 10мин
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    Ами да прави нещата които искам на момента без дори да съм му казвала... да е внимателен и същевременно да ме задоволява.. и да е по-дълго от 10мин
    За мен най-важното е времетраенето ^^ Да не е по-малко от 20 минути (само секс). Предоволна съм на това

^
    то това зависи от тебе самата.. ако си някаква неустоима, трябва авера ти да е някакъв пълен факир на тема секс ;dd Демек няма да можеш да се влюбиш в човек, който да те задоволява, или по-скоро шанса е минимален, но пък, ако не си толкова неустоима нещата стават по-лесни и кръга на момчетата, които е възможно да ти бъдат авери и занапред мъже се увеличава Не можеш да се сърдиш на партьора ти, че свършва бързо :P Или поне в повечето случаи

Град
    Пловдив
    Тая работа с времетраенето....хваща й се цаката Пак де, всички момчета са различни. Моя скоромен брой от двама, доказа тезата,че, за да остана доволна аз, първо трябва да се погрижа за него веднъж, после игрички а-у, секс, втори край за него, веднага след който го подхващам, както си знам Поне при моите двамка (ест не са били едновременно, две поредни сериозни връзки) тая тактика действаше в 90% от случаите...

Re: Какво означава да си добър в секса според вас?

според мене лично жената/мъжа трябва да са активни а не да чакат на другия и определено да е див/а да има голяма фантазия.Лично моята партниорка е много дива и определено гореща :П
    >.<

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    PepSsSi така си е има си цака тая работа... ама има и др момент ако го правите по-често нещата са по-продължителни аз тва съм го забелязала при нас със мъжо ми аз имах в предвид тия 10мин нямат нищо общо с игричките и тва онова а самия полов акт иначе много ясно, че аз си играя с него, той с мен тва онова и ето ти ги 30мин хаха и после поне още 20 иначе съм се трудила напразно
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    Варна, моретоо :)
    Да изпитам 3 оргазма за 3 секунди:Д

Град
    Пловдив
    HeavensMaiden, аз съм малко бъгната в това отношение....за мен 30мин са много малко време...Дано и следващия път попадна на издържлив,че не знам какво ще правя...ще си остана незадоволена Обичам да ми е хубаво, а като ми е хубаво искам да ми е още по-хубаво...цялото нещо отнема към 4-5 часа, когато може повече - супер! ( в това време се включва всичко, игрите, малките паузи, шоколада)

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Да изпитам 3 оргазма за 3 секунди:Д
    няма как да се осъществи, защото един оргазъм трае от 5 до 11/13(не помня точно) секунди... така че скоро няма да си намериш подходящ партньор(освен, ако не е някой от друга планета)

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    HeavensMaiden, аз съм малко бъгната в това отношение....за мен 30мин са много малко време...Дано и следващия път попадна на издържлив,че не знам какво ще правя...ще си остана незадоволена Обичам да ми е хубаво, а като ми е хубаво искам да ми е още по-хубаво...цялото нещо отнема към 4-5 часа, когато може повече - супер! ( в това време се включва всичко, игрите, малките паузи, шоколада)
    Ууу, цял ден секс, ей това е бижу партньор. Жалко , че с моя нямаме време ^ И терен понякога А на вън е егати студа сега,хич не ми се излиза.

Град
    Пловдив
    О, то навън не е хава.... То техните кат бачкат и в тях свободно до 8 вечерта, айляк работа. Сега студентството би трябвало да поднесе повече свободно време и пространство

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си