- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво означава да си добър в секса според вас?
Благодаря за съвета, отивам на Марс !!!Първоначално написано от feshanch3
Фантааа :>
PepSsSi е ти пък 4-5 часатолкова време нямаме с мъжо ми
само 1 сме го правили около 2-3 часа и то щото бяхме подпиинали и тогава той се задържа по-дълго...
бахти кви неща коментирам в тоя форум тцтцт хаха по интересно е няколко пъти за 4-5 часа
вземем си душ тва онова 2-3 пъти ала бала ей тва вече ме устройва .. ама ако се налага 4-5 часа да го правим аз ще изтрещея хаха нямам нерви чак толкова
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
За мен човекът, който е добър в леглото трябва да разбира нуждите на партньора си, да е страстен, активен, див и същевременно нежен! Сексът е удоволствие, не да отидеш някъде, да се из****те за половин час и да си отидете!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Съгласен съм. Както и с мнението на AniBG.Първоначално написано от PepSsSi
Айде няма да се хваля колко пъти съм докарвал докрай мацка за едно виждане, че ще е леко прекалено.![]()
![]()
Добрият партньор е уверен в себе си, има самочувствие, няма задръжки, които да го спират да задоволява и да бъде задоволяван.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Според мен няма такова понятие като 'добър в секса'. Изключвам начинаещите, които все още се учат на елементарни пози или примерно кое се ближе при френска любов. От там нататък - на един му харесват едни неща, на друг - други и когато партньорите в леглото имат сходни желания, то те имат добър секс и остават с впечатление, че човекът, с който са го правили е бил 'добър в леглото'. Но нещата, които той е правил, може да не са се харесали на друг.
Пример: Някой харесват бързия и див секс. Намират си такъв партньор и всичко е идеално. Той си мисли, че е супер в леглото и при следващата прави същите неща, но тя пък иска бавен и романтичен секс.
С 2 думи - всичко е до нагаждане.
Какво по - перфектно от това да си напълно задоволен?
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
За мен добър партньор е да знае как да ти достави удоволствие, да се чувстваш желан и задоволен. Да е активен, див, страстен ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Какво означава да си добър в секса според вас?
Това, което правиш, да се харесва на теб и на партньора ти![]()
Да си добър в секса означава ти и партньорът ти да сте харесали изживяването си и да сте готови с удоволствие да повторите сексуалният акт. Но е ясно, че за един партньор може да си добър, а за друг - да не си. Зависи от човекът - всички правят секс по различен начин, всички изпитват различни усещания и харесват различни пози/движения.
Хубаво е една жена да е всеотдайна и вярна на половинката си. Да е мила, добра, да изглежда скромна до някаква степен пред другите, но да е същински звяр в леглото и да може да докара мъжа до няколко оргазма, един след друг. Някой би нарекъл жена, която може много неща в леглото курва, но според мен курва има съвсем друго значение. И въпреки всичко жени с такъв залепен епитет се предполага, че са добри в леглото. Защо да не сме такива за партньора си? Само и единствено за него. Всеки мъж мечтае да има способна жена във всички насоки.![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Подкрепям с 2 ръце. И съм 99% убедена, че мъжете искат точно такава жена. Да е миличка, срамежлива и скромничка пред другите, а в леглото да е много дива.Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Аз да си лежа, а тя да върши цялата работа. Несбъдната мечта![]()
Same shit,different day .
И на моят беше мечта. Казах му, че ще го направя за него. И една вечер бях доста пийнала и го осъществихме :PПървоначално написано от Destroyer89
Но той пак си го мечтае естествено![]()
Зависи. Ако си с някоя кофа, и да щеш, и да нещеш-неможеш да я задоволиш. Сигурно тряя крака да си вкараш, ако е некоя курва.
Ако е нормално момиче-може би ласки преди и по време на секс, да знаеш какво правиш с инструмента и да правиш всичко така, че да доставяш удоволствие не само на себе си![]()
Бъди творец, но твори и простотия
Да дава максимума от себе си да няма задръжки и естествено накрая и на двамата да ни е било страхотно
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Хич не харесвам този тип поведение.Първоначално написано от kremen4eto
Срамежливичкааа, скромничкааа, детската градина.
Надявам се да имаш в предвид по-сдържано поведение.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Мда, тва щях да кажа и аз.
Лично мен една 'скромничка, послушничка', едва ли не кученце на каишка би ме изнервила супер много след някакво време.
Сексът - а и връзката като цяло, трябва да е между двама души в общо-взето равнопоставени отношения, без да се излиза в крайности (прекалени) естествено. Не някой да ми прислужва.
Имах впредвид да не и личи отдалеч, че обича да се плющи. Това да го знае само приятеля и, а хората да се чудят дали е девствена.Първоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Абе, хората за куп други неща се тревожат. Не за това кой девствен и кой- не.
Не виждам смисъл момиче да играе ролята на "света вода ненапита" , при положение, че не е.
Това според мен е безсмислено.хората да се чудят дали е девствена
Не знам, девствеността за мен не определя кой знае какво.
Важното е срещу теб да стои зряла , отговорна , здравомислеща жена.
А не някое момиченце да ми се прави на девица.
В смисъл, защо хората трябва да се чудят и да мислят за нечий друг сексуален живот.
Не знам, такава партньорка, каквато ми описа- не би ми допаднала.
Мъжете да си кажат тука.
И все пак , говорехме за секс.
Темата я писах, защото с един приятел си говорехме относно "еди коя си негова партньорка била много добра" и се зачудих какви са ви критериите (него съвсем пък забравих да го попитам).
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
^ Критерии няма. Просто явно са си паснали.
Момчетата например (не всички), мислят, че трябва да задържат много, а на малко жени пък ще се хареса, да ги чукат цял нощ.
Момичетата трябва да са добри в духането, но пък има момчета, които не обичат свирките. В същото време, някои мъже си умират да им духат, но пък жените не искат. Когато желанията съвпаднат, всичко е ОК.
Бившият ми искаше да го правим само на легло, сегашният иска да го правим на по-разнообразни места. Желанията ми съвпаднаха с 2рия и имаме по-хубав секс.
Някои ги мързи да се движат, други обичат да се движат. А какъв ще е секса, в който и двамата ги мързи? И какъв ще е той, когато и двамата се раздават на макс?
Някои момичета обичат да им мачкат гърдите, други-не, същото е и при мъжете. Ако жената се мръщи като започне мъжът да ги пипа, той ще остане неудовлетворен.
Мнението си е лично мое, но мога да дам още много примери, с които да го подкрепя.![]()
YouDontKnowMe, повечето ми познати биха си паднали точно по такова момиче, което описах. На теб не ти харесват. ОК.![]()