.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от feshanch3
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Да изпитам 3 оргазма за 3 секунди:Д
    няма как да се осъществи, защото един оргазъм трае от 5 до 11/13(не помня точно) секунди... така че скоро няма да си намериш подходящ партньор(освен, ако не е някой от друга планета)
    Благодаря за съвета, отивам на Марс !!! Фантааа :>

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    PepSsSi е ти пък 4-5 часа толкова време нямаме с мъжо ми само 1 сме го правили около 2-3 часа и то щото бяхме подпиинали и тогава той се задържа по-дълго... бахти кви неща коментирам в тоя форум тцтцт хаха по интересно е няколко пъти за 4-5 часа вземем си душ тва онова 2-3 пъти ала бала ей тва вече ме устройва .. ама ако се налага 4-5 часа да го правим аз ще изтрещея хаха нямам нерви чак толкова
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Супер фен
    Град
    София
    За мен човекът, който е добър в леглото трябва да разбира нуждите на партньора си, да е страстен, активен, див и същевременно нежен! Сексът е удоволствие, не да отидеш някъде, да се из****те за половин час и да си отидете!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Аз лично бих определила някого като добър в секса, когато не се интересува само от себе си, а и от партньорката си. Да знае как да вземе това, което му харесва на него и да знае как да даде това, което ми харесва на мен. Равновесие с една дума Другото, което е важно е и въображението, защото без него сексът всеки път е еднакъв
    Съгласен съм. Както и с мнението на AniBG.

Айде няма да се хваля колко пъти съм докарвал докрай мацка за едно виждане, че ще е леко прекалено.

Добрият партньор е уверен в себе си, има самочувствие, няма задръжки, които да го спират да задоволява и да бъде задоволяван.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^true, true.

Според мен няма такова понятие като 'добър в секса'. Изключвам начинаещите, които все още се учат на елементарни пози или примерно кое се ближе при френска любов. От там нататък - на един му харесват едни неща, на друг - други и когато партньорите в леглото имат сходни желания, то те имат добър секс и остават с впечатление, че човекът, с който са го правили е бил 'добър в леглото'. Но нещата, които той е правил, може да не са се харесали на друг.

Пример: Някой харесват бързия и див секс. Намират си такъв партньор и всичко е идеално. Той си мисли, че е супер в леглото и при следващата прави същите неща, но тя пък иска бавен и романтичен секс.

С 2 думи - всичко е до нагаждане.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Според мен няма такова понятие като 'добър в секса'. Изключвам начинаещите, които все още се учат на елементарни пози или примерно кое се ближе при френска любов. От там нататък - на един му харесват едни неща, на друг - други и когато партньорите в леглото имат сходни желания, то те имат добър секс и остават с впечатление, че човекът, с който са го правили е бил 'добър в леглото'. Но нещата, които той е правил, може да не са се харесали на друг.

Пример: Някой харесват бързия и див секс. Намират си такъв партньор и всичко е идеално. Той си мисли, че е супер в леглото и при следващата прави същите неща, но тя пък иска бавен и романтичен секс.

С 2 думи - всичко е до нагаждане.

+1

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Какво по - перфектно от това да си напълно задоволен?
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Супер фен Аватара на tanch3t093
    За мен добър партньор е да знае как да ти достави удоволствие, да се чувстваш желан и задоволен. Да е активен, див, страстен ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Какво означава да си добър в секса според вас?

Това, което правиш, да се харесва на теб и на партньора ти

Да си добър в секса означава ти и партньорът ти да сте харесали изживяването си и да сте готови с удоволствие да повторите сексуалният акт. Но е ясно, че за един партньор може да си добър, а за друг - да не си. Зависи от човекът - всички правят секс по различен начин, всички изпитват различни усещания и харесват различни пози/движения.

Хубаво е една жена да е всеотдайна и вярна на половинката си. Да е мила, добра, да изглежда скромна до някаква степен пред другите, но да е същински звяр в леглото и да може да докара мъжа до няколко оргазма, един след друг. Някой би нарекъл жена, която може много неща в леглото курва, но според мен курва има съвсем друго значение. И въпреки всичко жени с такъв залепен епитет се предполага, че са добри в леглото. Защо да не сме такива за партньора си? Само и единствено за него. Всеки мъж мечтае да има способна жена във всички насоки.
    Да обичаш значи да страдаш!

Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Хубаво е една жена да е всеотдайна и вярна на половинката си. Да е мила, добра, да изглежда скромна до някаква степен пред другите, но да е същински звяр в леглото и да може да докара мъжа до няколко оргазма, един след друг. Някой би нарекъл жена, която може много неща в леглото к***а, но според мен к***а има съвсем друго значение. И въпреки всичко жени с такъв залепен епитет се предполага, че са добри в леглото. Защо да не сме такива за партньора си? Само и единствено за него. Всеки мъж мечтае да има способна жена във всички насоки.
    Подкрепям с 2 ръце. И съм 99% убедена, че мъжете искат точно такава жена. Да е миличка, срамежлива и скромничка пред другите, а в леглото да е много дива.

Град
    Бургас
    Аз да си лежа, а тя да върши цялата работа. Несбъдната мечта
    Same shit,different day .

Цитирай Първоначално написано от Destroyer89
    Аз да си лежа, а тя да върши цялата работа. Несбъдната мечта
    И на моят беше мечта. Казах му, че ще го направя за него. И една вечер бях доста пийнала и го осъществихме :P

Но той пак си го мечтае естествено

Зависи. Ако си с някоя кофа, и да щеш, и да нещеш-неможеш да я задоволиш. Сигурно тряя крака да си вкараш, ако е некоя курва.

Ако е нормално момиче-може би ласки преди и по време на секс, да знаеш какво правиш с инструмента и да правиш всичко така, че да доставяш удоволствие не само на себе си
    Бъди творец, но твори и простотия

Град
    in my world!
    Да дава максимума от себе си да няма задръжки и естествено накрая и на двамата да ни е било страхотно
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Подкрепям с 2 ръце. И съм 99% убедена, че мъжете искат точно такава жена. Да е миличка, срамежлива и скромничка пред другите, а в леглото да е много дива.
    Хич не харесвам този тип поведение.
    Срамежливичкааа, скромничкааа, детската градина.
    Надявам се да имаш в предвид по-сдържано поведение.

Мда, тва щях да кажа и аз.

Лично мен една 'скромничка, послушничка', едва ли не кученце на каишка би ме изнервила супер много след някакво време.

Сексът - а и връзката като цяло, трябва да е между двама души в общо-взето равнопоставени отношения, без да се излиза в крайности (прекалени) естествено. Не някой да ми прислужва.

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Да може да ми докарва няколко оргазма за кратко време
    KaK ?

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Аз лично бих определила някого като добър в секса, когато не се интересува само от себе си, а и от партньорката си. Да знае как да вземе това, което му харесва на него и да знае как да даде това, което ми харесва на мен. Равновесие с една дума Другото, което е важно е и въображението, защото без него сексът всеки път е еднакъв
    +1

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe

Хич не харесвам този тип поведение.
    Срамежливичкааа, скромничкааа, детската градина.
    Надявам се да имаш в предвид по-сдържано поведение.
    Имах впредвид да не и личи отдалеч, че обича да се плющи. Това да го знае само приятеля и, а хората да се чудят дали е девствена.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Абе, хората за куп други неща се тревожат. Не за това кой девствен и кой- не.
    Не виждам смисъл момиче да играе ролята на "света вода ненапита" , при положение, че не е.
    хората да се чудят дали е девствена
    Това според мен е безсмислено.
    Не знам, девствеността за мен не определя кой знае какво.
    Важното е срещу теб да стои зряла , отговорна , здравомислеща жена.
    А не някое момиченце да ми се прави на девица.
    В смисъл, защо хората трябва да се чудят и да мислят за нечий друг сексуален живот.
    Не знам, такава партньорка, каквато ми описа- не би ми допаднала.
    Мъжете да си кажат тука.

И все пак , говорехме за секс.
    Темата я писах, защото с един приятел си говорехме относно "еди коя си негова партньорка била много добра" и се зачудих какви са ви критериите (него съвсем пък забравих да го попитам).

^ Критерии няма. Просто явно са си паснали.

Момчетата например (не всички), мислят, че трябва да задържат много, а на малко жени пък ще се хареса, да ги чукат цял нощ.

Момичетата трябва да са добри в духането, но пък има момчета, които не обичат свирките. В същото време, някои мъже си умират да им духат, но пък жените не искат. Когато желанията съвпаднат, всичко е ОК.

Бившият ми искаше да го правим само на легло, сегашният иска да го правим на по-разнообразни места. Желанията ми съвпаднаха с 2рия и имаме по-хубав секс.

Някои ги мързи да се движат, други обичат да се движат. А какъв ще е секса, в който и двамата ги мързи? И какъв ще е той, когато и двамата се раздават на макс?

Някои момичета обичат да им мачкат гърдите, други-не, същото е и при мъжете. Ако жената се мръщи като започне мъжът да ги пипа, той ще остане неудовлетворен.

Мнението си е лично мое, но мога да дам още много примери, с които да го подкрепя.

YouDontKnowMe, повечето ми познати биха си паднали точно по такова момиче, което описах. На теб не ти харесват. ОК.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си