- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищния психолог
Някой консултирал ли се е с училищния психолог? Ако да, можете ли да споделите за какво беше за какво беше или пък поне помогна ли ви по някакъв начин?
Ако не - бихте ли?
В моето училище не знам даже дали има такъв, ама айде. В предишното ми училище имаше..
Не, не съм и е бих. Изобщо не знам за какво продължават да ги държат т.нар "психолози" по училищата, като реално погледнато не правят нищо
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не ми се е налагало. В сегашното даскало не бих го посетила. В миналото обаче, бих я посетила, ако имам нужда. Но уви...![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
в сегашното ми училище още не съм ходила, но в старото тя ме беше повикала...говорихме на всякакви теми като започнем от неща за училище,предмети(справям ли се,имам ли слаби оценки и ако да каква е причината,какво мисля за учителите) ,съученици(разбирам ли се с тях,харесвам ли ги,как се държат с мен и т.н.), какво мисля за семейството ми(разбирам ли се,близка ли съм с тях,споделям ли им,разбират ли ме и т.н)Добре мина...излях си душата, понякога е хубаво да има на кой да споделяшИ мисля скоро да отида и при сегашната ни пък и не влизаш в часовете,докато си при нея
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Да,няколко пъти
Първия беше заради бой,на които бях свидетел и ме разпитва
Втория път ме извика заради скандал с учителката по английски и ме пита защо съм толкова агресивен,бал бла
С нищо не помогна тая,не че има проблеми де
Жоржжж![]()
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Мда ходил съм няколко пъти заради разни скандали, а един път имахме свободен час и тя заместваше и си говорихме на тема секс![]()
Иначе по принцип е напълно дискретно, нали
В смисъл няма право да плямпа за кво сме говорили?![]()
Да, в 7-ми клас се скарах с едни от стария ми клас.
all day... all night... what the fuck?!
При нас нема такова нещо.(за щастие!щото иначе сигурно щяха да ме пратят и при него/нея).
Но госпожата по математика ми се прави на разбираща. Веднъж след часа ме задържа за да ми чете лекции.Защо не съм се усмихвала,изглеждала съм много депресирана и т.н. Иууу беше много гадно.Точно на нея да си разказвам историята на живота ли?Не мерсиЗнам ли с кого може да поклюкарства. Иначе предполагам,че бих отишла на психолог, но не училищен.По-скоро някого когото после няма да ми се налага да виждам...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
няма право да казва за какво сте говорили,но го правят![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
мм... тя наща е мн зле.. нямам й вяра.. приятен разговор тя приема за крещене по коридорите... облягане на врата за нея е блъскане в нея... на нея й трябва психиатър май
Искало ми се е, по едно време бях доста зле емомционално, ама бааш при училищния....не мерси, те всички в даскало са един дол дренки - клюкари!
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Консултирала съм се, но наистина не помня. Мисля, че беше към 6-8 клас.
Там някъде в новото (вече старо) у-ще има една, където всички я имат за първа приятелка, а аз в нейно лице виждам голяма клюкарка. Не знам противна ми е. Дори да имам проблем бих отишла на психотерапевт, а не при нея. Жалко, наистина. Защото милеех да има такъв човек в училище.
Бих споделила![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Дамм ама не по мое желание![]()
![]()
Беше за дето стъжних на един зубар живота, ама не е безпричинно, тази година допродължавам мисията![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Оуу, колко си прост(а)Първоначално написано от a1a2b3v
Не съм ходила никога и нямам намерение, като знам как ги разнася тия хора пред всички. Случвало се е да ни замества учителката по психология и нищо не я спира да плямпа за всеки, независимо дали е бил при нея или просто е дочула от някой.Пък и аз на приятелите не си казвам проблемите, остава на нея да кажа...
В предишното ми даскало нямаше,
в сегашното има,но надали ще отида някога..
Тъй като имам чувството,че ще каже всичко това
,което съм разказала на някого..
Е,само в краен случай мога да се отбия![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И в двете ми предишни училища имаше психолог,но не съм ходила при него.Поне не на личен разговор.
В най-първото ми даскало често ни водеха целия клас заради дисциплината ни и т.н. в някои определени часове като руски и биология,защото някои мои бивши съученици направо разказваха играта на даскалиците,особено на биоложката...Друг път пък ни водеха пак целия клас при психоложката и тя ни обясняваше за наркотиците,секса и тем подобни.
В следващото ми даскало психолога беше един брадат дядка,който беше голям особняк,но поне беше симпатяга.Преподаваше и по философия и са ми казвали,че е много приятно в часовете му,въпреки че аз така и не достигнах до там да ми преподава лично.Та,веднъж си чаках там за някакъв час и бях близо до неговия кабинет с една приятелка и аз нещо й се разкрещях и той в същото време излизаше.Спря,позагледа ни,хвана ме така подръка и ме попита `Искате ли да поговорим за нещо?` и аз се стреснах и му викам `Ами,не,благодаря...` и това беше.Убедена съм,че училищните психолози не помагат,ако имаш проблем.Само после ще те разнасят,че си чалнат.Имам бивши съученици,които са били на разговор при психолога и след това вече цялото даскало ги знае като някакви побъркани и ги къса от подигравки...
Fashion is my passion.
там живея
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."