Значи аз си имам сериозна приятелка от малко над 3 месеца и адски много я обичам защото от 2 години искам да съм с нея и преди 3 месеца я получих ... Така.. всичко вървеше нормално докато не почнах да я ревнувам и да се караме всеки ден и преди една седмица бяхме пред раздяла.както и да е аз и се извиних и и казах че ще се променя и тя ми даде 1 седмица да го докажа ... Обаче през тази седмица тя се държа адски гадно просто всеки път като сме заедно си прай лаф с всички освен с мен ... идват с една нейна приятелка в кафето където сме ние сядат на друга маса "уж нямало място на нашата" ако не отида аз при нея тя няма да дойде, пък и като отида при нея я целувам тя ме целува сдържано и си отива при приятелката .. и така ми се правише цялата седмица след което излезе с оправданието че съм я задушавал ... Тя също ми казва че ме е искала от 2 години и че страшно много ме обича и че ми вярва и че е с мен на сериозно но през последните 10-11 дни всичко се промени ... след тази седмица се държа малко по-добре но пак ми няма толкова доверие ... аз се провалих през седмицата тя ми го каза но тя няма смелостта да ме скъса ... въпроса ми е такъв .. Защо,ако ме обича толкова и и пука толкова за мен ще се задушава ... аз не я притискам ..

Помагайте! ...
С извинение за пропусната пунктуация ама ме мързеше ... ;dd