хораа вярно ли е че от мастурбиране цикъла закъснява ?
НЕ ,разбира се!
Нямат нищо общо!![]()
Не от чесане по главата закъснява.Абе какви са тея малоумни въпроси?
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
окей
ам това мойта братовчедка го беше чела и ме попита и за тфа не за друго !!
Разбира се , ти не си проста, не сме си го и помисляли.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Все вашите приятели и братовчеди ви питат,номерата в цирка.
Bitch
Ще ме изядете бе !
Разбира се,че закъснява! Ти не знаеш ли? че то от мастурбация се и забременява, даже слончета се раждат, при това розови!
глупости....не може да ти закъснее от едното самозадоволяване
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
аз без да съм момиче, като почти не разбирам от цикъла на жените ,по пътя на логиката стигам до заключението, че това е тотално невъзможно, но все пак логиката има доста разновидности и не винаги е вярна![]()
Е, то ако закъснява от мастурбиране....и от секс без гафове ще закъснява и по тая логика всички съзрели жени и момичета няма да имат цикъл
То той може да си закъснее от хиляди неща, само че това не е сред тях![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
ти се еб*ш ве... не сериозно, като не знаеш защо пишеш?Първоначално написано от Maceto96
+1...Първоначално написано от feshanch3
По темата-мноого ясно,че не може...нищо общо няма с цикъла![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Като гледам Листопад ще ми закъснее ли цикъла![]()
![]()
по-вероятно е да ти закаснее цикъла, защото си безумно безуменПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
Айнщайн щеше да ти отговори така : Дали цикълът закъснява или ти закъсняваш за него?Първоначално написано от feshanch3
![]()