- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
Как е обстановката ?Предпразнична,мрачна,траги чна ?
![]()
При мене по скоро е мрачна,пак даскало,пак ученици,пак учене и пак и пак от всичко най лошо по много и то цяяяяяяяла годинаИма ли такива които се радват ?
![]()
Де да знам просто си е нек'ва тръпка за мене като дойде първи септември щото все едно навлизам в ново време и пространство![]()
Подсигурихте ли си учебници дечица ?![]()
![]()
Еба си майката и т'ва лято мина ...![]()
Хем се радвам,хем се паникьосвам.Ще съм 7 клас и ако се проваля ще си проваля живота и
Не знам какво ще правя.Поначало съм пълна отличничка,но имам чувството,че нищо не знам.Тази година...Майка ми казва,че ако се трудя повече ще може да не ходя на уроци,но толкова съм несигурна в себе си,че направо се паникьосвам.Трябва да изкарам най-малко 32 бал,а аз никога не съм била добра на писмени работи
![]()
![]()
Сигурно ще получа инфаркт и ще пропусна половината учебна година или ще се разболея сериозно и ще пропусна повечето уроци и ще ми е трудно и ще се наложи да вляза в някой техникум,в който приемат 2-ка джиите
![]()
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
Успокой се.Първоначално написано от RedJeans
Не се панирай предварително.
Това за инфарткта сега като го прочетох ми стана смешно![]()
![]()
Ама как да не се панирам.Направо като се замисляДа можеше времето да се ускори и докато пътувам в бъдещето да науча всичко добре и да отида 1 година след тази и да съм 8 клас там където искам
![]()
![]()
Всичко ще мине, ако си учиш уроците и си спокойна.Първоначално написано от RedJeans
![]()
Аз от една страна чакам с нетърпение, но от друга се панирам..То нали ново дск, нови съученици, а мене ме няма много в общуването и нз кво ще права на 15-ти![]()
Different between horror & beautiful night?
A beautiful night is when you hug your teddy bear and sleep!
BUT horror is when teddy bear hugs you back..
Първоначално написано от mmiimmii96
![]()
![]()
Повярвай ми знам к'во е чувството,но когато отидеш при откачалки ставаш откачалка,така че да не ти пука ако класа ти са печени и ти ще си такава
![]()
Както се получи при мене
![]()
![]()
![]()
Надявам се, че ми е писнало от хора със самочувствие до небето
Different between horror & beautiful night?
A beautiful night is when you hug your teddy bear and sleep!
BUT horror is when teddy bear hugs you back..
Нищо особено не изпитвам....нова година идва и тя ще мине!
Кофти ми е, че ваканцията свърши. Сега като си представя цяла година ставане по никое време, напрежение, изпитвания... Но все пак надеждата за грипна ваканция, учителска стачка, обилни снеговалежи си остава.![]()
Настроението- променливо. Обстановката- зимно-ваканционна.
Тая година нямам представа какво ще правя с математиката, която мразя от дъното на душата си. Нямам идея как ще търпя 1001 различни човеци. Нямам идея как ще ставам сутрин.
Неосъзнато е, като онзи специален момент на блаженство, когато още не си видял тира, който е на път да те блъсне...
И мойто нещо подобноПървоначално написано от WaterLilly
![]()
От една страна хич не ми се почва, пак ще започнат изпитите, тря'а адски мно'о да се учи, тестове и такива глупости. Но от друга страна, ще видя отново фр-тата, ще има за к'во да клюкарим (), а и ся няколко момичета се зарибихме по няколко филма и ще има за к'во да говорим. А и ще имаме 3-ма нови даскали, интесесно ми е как ще изглеждат
Дано да са няк'ви по младички, че ми е омръзнало от дъртофелници!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ох и аз ще съм 7ми клас...иде ми да се самоубияпоследна година с приятелите, последна година в любимото старо училище
И много,много учене :/ нямам търпение на 15 да видя съучениците...ама като се сетя какво следва след тва
![]()
ставане в 6 сутринта...писане на домашни по нощите
и сега като ни почнат с входните нива
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
- Как е настроението ли ? - Съвсем нормално. Честно казано не бързам за никъде (в сравнение с миналата година, когато броях дните до започването) Лятото мина страшно бързо и неусетно, но пък беше уникално яко, незабравимо и щуро.
- Очаква ме поредната гимназиална година, която определено от сега личи, че ще бъде отново суперска. Липсва ми класът ми и още хора от другите класове, но още малко и пак сме си заедно. Ученето не ми липсва![]()
- Не съм си купувала нищо за училище - нито учебници, нито консумативи, нито книги съм чела, нито нещо съм преговаряла, нито дрехи съм си купувала - както казах: НЕ бързам за никъде.
- Весело изкарване на останалите 2 седмици от ваканцията на всички,успех на новите зайци и без притиснения![]()
Много добре те разбирам,в същото положение съм....като изключим това че ти си отличничка...Първоначално написано от RedJeans
![]()
^Трябва да се осъзная.Това е като миналата година,само,че РЕШАВА ЖИВОТА МИ.Няма разлика![]()
Мерси за положението,на мен лично тия две седмици ще са ми пълни с емоцииПървоначално написано от Unendlich
![]()
![]()
А зайците наистина има за к'во да се притесняват
Чесно зайци,молете се да бъдете добре приети от останалите щото иначе ви очаква нещо подобно на ад
![]()
п.с-Шегувам се беНяма страшно всичко ще е наред,винаги се намира някой в класа с който да се сприятелите
Аз когато бях заек в началото само с едно момче от моя клас се разхождах ама после се сприятелих с другите и сега все едно се познаваме от първи клас
Така че горе главата и не се притеснявайте за оценки и испити,ако учите ще ви е лесно и ще имате добри оценки помнете,че всичкко зависи от вас
Не се дръжте като дърва а покажете малко характйееерр...
![]()
Даа,точно така няма разлика,абсолютно същото си е...Първоначално написано от RedJeans
![]()
А колко ще ми липсва класа....не че сме 1ви приятели,ама тва са седем години...![]()
Aз пък смених 2 класа.Бях с един прекрасен клас,но после се преместих.Няма човек,който да ми липсва,защото всички са лицемери =)Тези,който ми липсват са от старият клас(почти повечето ги познавам от детската градина)Първоначално написано от galet0
Хммм..., тая година бая народ ще сме 7-ми клас, а?![]()
И мен много ме е бъз, 'щот по БЕЛ и Математика най-добрата ми оценка е 4 (
) и направо не знам какво ще правя!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac