- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искате ли утре да ходите на училище?
Днес ... НЕ !
Малко да...малко не и аз незнам вече![]()
ПП. Едно хубаво нещо да стане на 15 септември - излезе демото на песа![]()
![]()
Ходи ми се, иска ли питане. Няма как, при положение че това ще ми е последния 15-ти септември.
Единственото гадно нещо е, че ми е яката трудно да ставам сутрин...
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Не ми се ходи.. днес си видях класа - Стига ми толкова![]()
Нямате избор вече. Всичко започна на ново.
До днеска не осъзнавах. Отидох с главната идея, че ще е готино да се видим с класа и приятелките, но когато ми дадоха програмата с първи час - счетоводство. Вече всичко ми стана ясно.. започна се.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ходи ми се![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Искам да отида, защото нямам търпение да почна да уча немския![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Ходи ми се. Единственият проблем за мен е, че трябва да ставам в 6.30..а ставам така от 2 години и не съм свикнала, ще има спане по чиновете и то яко![]()
дам, много.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
НЕ! Тая лудата още от утре ни даде тестовитеНо иначе от друга страна - да. Но това ще е временно, след 2-3 месеца хич няма да ми се ходи.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да имам практика![]()
![]()
Да, направо изпитвам душевен оргазъм като чуя думата "училище".
Разбира се, че е гадно да се става рано и да се върши нещо, което е неприятно за тялото, но е нужно, защото ако си тутманик нищо няма да постигнеш!![]()
амии даа..утре отивам за 3 час и ще имам само 3 часа.. и това ще е така целия 1 срок![]()
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
На мен ми се ходи на дскл, колкото и странно да ви звучи ;д щото там се срещам с приятели,забавлявам се,слушам лафовете на учителите с една дума прая` си кефа ;д знам , че т`фа мога и лятото да го правя , ама е някак си различно,като си на дскл .. е искам лятото да идва броя месеците,седмиците,дните ама хем искам лято хем искам училище ;дд нещо като 1 ден дскл 1 ден лято 1 ден дскл 1 ден лято 1 дскл 2 дена лято хдД