.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Едно малко проблемче

Снощи говорих с едно момиче да излезем.Но тъй като я канех днес за утре тя отказа защото имала излизане.После като си чатихме тя каза че може да излезем някой друг път и после ще се уговорим!!!

Как да го разбирам тва- лек начин за отрязване или просто наистина може да излезем някой друг път??? ;d

Не бързай със заключенията!
    Изчакай и след няколко дни я попитай пак,ако ти откаже не се занимавай повече,но при всички положения бъди любезен и ненатрапчив!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

дам мерси за отговора

Град
    София
    Сигурно наистина има работа.Покани я пак.Ако пак ти откаже е ясна работата...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Имала работа просто неиска да те засегне и да ти каже директно че неиска да излезете.Това са всички момичета.Съвет: не се занимавай с това момиче има и други.

Град
    Варна, моретоо :)
    Да ви имам проблемите

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    От един отказ и правите изводи. Покани я пак и този път я помоли тя да се ангажира с ден и час, ако и сега се направи на луда се откажи.

Или се е разбрала да излезе с приятелки щот е 15ти ?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от NikeAir77
    Или се е разбрала да излезе с приятелки щот е 15ти ?
    +1 плюс това, тя ти е казала, че може някой друг път да излезнете . Ако наистиан не искаше нямаше да го каже. Следваштия път я попитай кога и е удобно да излезнете. Не става просто така от днес за утре и готова работата!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на notlike
    Найк, и аз това си мисля. Относно автора - пич, покани я и питай кога ТЯ е свободна и кога би желала. Тогава не мисля, че трябва да ти откаже. И все пак, направи ли го, пиши я mission failed
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от notlike
    Найк, и аз това си мисля. Относно автора - пич, покани я и питай кога ТЯ е свободна и кога би желала. Тогава не мисля, че трябва да ти откаже. И все пак, направи ли го, пиши я mission failed
    Четеш ми мислите
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от notlike
    Четеш ми мислите
    ...на мен също!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Цитирай Първоначално написано от GD
    Имала работа просто неиска да те засегне и да ти каже директно че неиска да излезете.Това са всички момичета.Съвет: не се занимавай с това момиче има и други.
    доообре....

Най-вероятно момичето наистина си има работа, авторе. Ако не искаше да излиза с теб, дори нямаше да вметне, че "можело да излезете и друг път", и че ще се уговаряте после.

благодаря на всички отговори и дано нещата да провървят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си