- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно малко проблемче
Снощи говорих с едно момиче да излезем.Но тъй като я канех днес за утре тя отказа защото имала излизане.После като си чатихме тя каза че може да излезем някой друг път и после ще се уговорим!!!
Как да го разбирам тва- лек начин за отрязване или просто наистина може да излезем някой друг път??? ;d
Не бързай със заключенията!
Изчакай и след няколко дни я попитай пак,ако ти откаже не се занимавай повече,но при всички положения бъди любезен и ненатрапчив!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
дам мерси за отговора![]()
Сигурно наистина има работа.Покани я пак.Ако пак ти откаже е ясна работата...
От един отказ и правите изводи. Покани я пак и този път я помоли тя да се ангажира с ден и час, ако и сега се направи на луда се откажи.
+1 плюс това, тя ти е казала, че може някой друг път да излезнетеПървоначално написано от NikeAir77
. Ако наистиан не искаше нямаше да го каже. Следваштия път я попитай кога и е удобно да излезнете. Не става просто така от днес за утре и готова работата!
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Найк, и аз това си мисля. Относно автора - пич, покани я и питай кога ТЯ е свободна и кога би желала. Тогава не мисля, че трябва да ти откаже. И все пак, направи ли го, пиши я mission failed![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Четеш ми мислитеПървоначално написано от notlike
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
...на мен също!Първоначално написано от a1a2b3v
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от GD
доообре....
Най-вероятно момичето наистина си има работа, авторе. Ако не искаше да излиза с теб, дори нямаше да вметне, че "можело да излезете и друг път", и че ще се уговаряте после.
благодаря на всички отговори и дано нещата да провървят![]()