- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ
Здравейте ... една приятелка има нужда от малко помощ и реших да попитам и вас ако можете да дадете някое съветче :) М значи ходеше с едно момче 2 години ... След като скъсаха той замина за Испания и вече 1 години поддържат връзка по скайпа ... Тя тук си има приятел и той знае за това обаче той я обича страшно много и още има някакви надежди че между тях може да се получи нещо когато се прибере ... А тя вече има други чувтва към него ... приема го за най-добрия си приятел , за по-голямо братче което винаги е готово да я изслуша и подкрепи ... Беше я страх да му признае какви точно са чувствата и към него, за да не го загуби като приятел, но вчера събрала смелост и му признала какво чувства ... Наранила го много и той просто и казал да не иска това от него ( да останат добри приятели) защото когато си дойде нямало да понесе да я вижда с друг ... Сега тя е много объркана страшно много е свикнала с него и не може да издържи без да поддържат контакти ... Единствено той я познава повече от колкото тя самата се познава и единствено на него има такова доверие както на никой друг дори и на мен ... А бе с две думи израстнала е пред очите му свикнала е с него и вече не може да гледа с други очи на него освен като приятел и по голям брат ... Това е всичко моля ви дайте съвети какво да прави щото наистина и е много трудно, просто иска той да гледа на нея като на приятелка .....
Явно винаги това са й били чувствата. За любовта граници няма, нито разстояниеЕми жива и здрава да е, момчето ще страда, но ще си намери много по-добра
![]()
направила е каквото трябва!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Така...като за начало ..твоята приятелка или ти имаш проблема...По-вероятно е да си ти, но въпреки това няма лошо...все пак затова е форума
Та.. според мен трябва да запази връзката си със нейния приятел,който е в Испания...Щом й е толкова нужен да му каже, че е така .Вероятно той може да прояви малко толерантност![]()
![]()
Офф, момичето каза, че проблемът е на нийна приятелка, не на нея самата!! Защо все някой потребител ще ѝ се нахвърли с думите "Не се срамувай, твой е проблемът, нали!?"! Много се нервя на такива хора!Първоначално написано от AsHbRoWnIE
Аз лично бях пуснала тема, в която написах за една моя прителка и проблемът не беше мой, а нейн...
...и пак се намериха 3-4ма, които казаха "Защо не си кажеш - твой е проблемът"!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Няма какво повече да направи. Била е честна с него и той й е казал какво мисли. Остава момчето да се изясни: Иска ли да я вижда и да поддържат някаква връзка/дори и приятелска/ или иска да не я вижда повече.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Това да не е концерт пожелание?Тя не може да изтрие чувствата му като с магическа пръчка.А щом са толкова далеч един от друг,мога само да си направя извод колко силни са те(чувствата му).Първоначално написано от bebsinkaaa
След една връзка е трудно да се задържи поне приятелство между тях..Ако евентуално приятелката ти изпитва нещо и сега към момчето от Испания нека да си поговорят и да продължат връзката си заедно!
еми нека да се върне от Испания и сами 6е си преценят
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!