.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Neverland

руси кичури ^^

еми,една приятелка ми каза,че е ми отиват,а и без това скам да направя нещо с косата си та.. косата ми е тъмно руса. Тя ми каза да си направя примерно 10 тънки кичура,ама не разбирам от такива работи. ще отида на фризьор,ама как да й обясня,не искам да седи циганско,ами естествено. Някакви снимки или нещо ако може да ми покажете?
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз съм с кичури и мн си ги харесвам... на мен ми ги направи малко по дебели ,защото тия тънките мн гадно седат..

ето
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3360377_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...0_328267_n.jpg

I ♥ machoka Супер фен
    ами тя ще те прави предполагам с шапка за кичури..тази шапка се слага и след това се изваждат тънки кичурчета коса и така.. по възможно е да стане ''циганско'' ако ти се правиш..просто отиваш и казваш искам руси кичури,но да стоят по естествено.

http://www.picvalley.net/u/19/4691_564.JPG

Супер фен Аватара на fuckme
    да, и според мен фризьорката ще може да го направи да не изглежда "циганско"
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Град
    Neverland
    ох абе аз до сега никога не съм си правила кичури и не разбирам.. ама не може ли да не ми прави цялата коса,а асмо на места примерно? Оф не зна,ама е сигурно,че няма да се правя сама,не искам д си окипазявам косата,тъкмо си я харесвам сега

бтв rakiQ,много си хубава
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,

I ♥ machoka Супер фен
    ще и обесниш как ги искаш..

Град
    Neverland
    да де,тов2а е ясно ама питах някаква снимка ако може да ми покажете,защото аз не мога да намеря.
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,

Мега фен Аватара на Infinity
    От няколко месеца и аз съм с кичури , но и аз много се притеснявах да не ми се получи цигански , но попаднах на човек , който си разбира от работата и нещата се получаха точно , както исках.
    Аз съм със къдрава и буйна коса и шапката беше изключена , като вариант. Направи ми ги със фолио и мога да кажа , че според мен става 100 % по-естествено.
    Аз не исках моите кичури да са от най-горния пласт коса , защото за мене точно това седи супер циганско.
    Той ми прибра отгоре този пласт и започна да ги прави.
    Като си спуснах косата после , резултата беше перфектен.
    Самите кичури падаха под горния пласт и седеше така , сякаш просто косата си ми е такава.
    Ако искаш подобен ефект те съветвам да ги направиш така.
    To infinity and beyond.

Град
    Neverland
    мерсии многоо
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,

Re: руси кичури ^^

Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    еми,една приятелка ми каза,че е ми отиват,а и без това скам да направя нещо с косата си та.. косата ми е тъмно руса. Тя ми каза да си направя примерно 10 тънки кичура,ама не разбирам от такива работи. ще отида на фризьор,ама как да й обясня,не искам да седи циганско,ами естествено. Някакви снимки или нещо ако може да ми покажете?
    Aко косата ти е тъмно руса ,примерно защо не пробваш да я изсветлиш или да я оставиш така?Защото не знам какъв тон русо ти е косата,но по принцип светли кичури не седят много добре на светла коса.А има два варианта да ти направи кичурите-може да ти ги направи по едри по на рядко да са или по ситни по на гъсто.И двата вида съм ги имала,но да ти кажа,аз като имах кичури излязаха ли ми корените и веднага ходих да се правя наново,но перхидрола унищожава косата и по едно време съжалявах,че не си останаха с естествения цвят,затова си помисли добре. Иначе аз карах фризьорката ми да ми ги прави сиви,защото не можех да понасям жълтите оттенъци
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си