По принцип досега ми излизаше аватарът и последния път,исках да го сменя и изведнъж изчезна. Сменям си го от "Настройки за форума" . Не знам как да го оправя. Помощ?
Благодаря предварително.![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Как така изчезна, искаш да кажеш, че сега като с сложиш аватар и той не се показва ли?
И си има специална тема, в която можеше да пишеш.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
понеже не получих отговор, ще питам тук. как ги правите тия емотикони от "виж всички emoticons" ?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Първоначално написано от fuckme
Темата не е твоя и за съвсем различно място!![]()
Иначе просто цъкаш върху тях.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
В панела не ми се показва твой зададен аватар. Дай линк към картинката, която искаш да ти бъде.
За емотиконите вече отговориха.
Прикачи беше бAгнал за 1 ден, calm down.
http://prikachi.com/images/351/2509351H.jpgПървоначално написано от shadow4e
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Как може да си сложа аватар? Защото в настройки няма нищо за аватар?