- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки
ЗДравейте млади момичета и момчета.Азискам да попитам дали като си имаш нов приятел (от няколко дни) и трябва да му направя свирка като правим секс за пръв път и след колко време след като сме тръгнали е нормално да правим секс.Не ме псувайте питам защото досега съм си имала само един приятел с когото съм го правила и не съм опитна .
Из4акай до първата бра4на нощ![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Не сме врачки не можем да ти кажем.Нито ви познаваме , нито сме ви виждали , а на темата "ключ".
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
No coment...![]()
![]()
![]()
//![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
И аз такаПървоначално написано от AniBG
![]()
Най обичам аз да тичам ама по обичам да не тичам !
-----------------------------------------
С BlowN сме най-добри приятели :
- Не ми пипай касата че бия !
--------------------------------
Аз цъкам травиан , а вие ?
и кой ти каза ,че трябва да има точно определено време ,за да спиш с някой![]()
sleda ot lubovta
Най-добре след 1-2 дена му направи свирката и изчакай още 1-2 дена за другата част ( но даже и малко по-рано да стане тва няма да сбъркаш, все пак вече са минали няколко дена, не трябва да чакаш толкова)
Да.Първоначално написано от ImSoInLove
![]()
Защо питаш нас? И ми е много интересно защо изобщо става въпрос за секс, след като са минали 1-2 дена.. /о да, убийте ме с камъни, че мисля, че е някак скоро лол/ .. Смисъл.. преди връзките уж се градяха на любов, приятелство.. дрън дрън.. сега сте заедно от 2 дена и ти искаш да го из*укаш.. еем давай.. какво чакаш![]()
Първия час след като сте се запознали-свирка,Втория-секс.
Направи му, кво.
Вафла..
Дано да съм помогнал:
http://lmgtfy.com/?q=%D0%A2%D1%8A%D0...D0%BD%D0%B0%3F
![]()
wtF? Няма точно време, всеки сам си решава, а пък и е по-добре да не се действа по схема...нещо се губи импулса така , хахаххааааааа
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Как се прави пълен анализ на целия фейл на авторката в две лесни стъпки:
1. Името на темата:свирки
Да, всички ги одобряваме. Няма смисъл да питаш повече, действай на принципа колкото повече толкова повече.
2. Консистенцията(тук вече става опасно):
Това май е изречението с най-много смисъл от цялата тема.Първоначално написано от sweetykittyyy
![]()
Да, пак подчертавам няма да ти се разсърди, а и ще си му полезна даже.Първоначално написано от sweetykittyyy
Първоначално написано от sweetykittyyy
![]()
![]()
Не, не е нормално да правите секс.
Не го правим нарочно, просто си намираме общ език с оп-то.Първоначално написано от sweetykittyyy
И стой далеч, имаше една която беше си го казала в прав текст:сексът е опасно нещо, от него се хващат много болести, на който детският организъм не може да издържи.Първоначално написано от sweetykittyyy
И за финал, снимка по темата:
![]()
Първоначално написано от AsHbRoWnIE
![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
бе вий нямате ли си друга работа освен да ближете чурките...
Според мен това става ако ти искаш смисъл не примерно да си определяш среща помисли си първо...
ми няма някакво определено време. всеки си преценява. има връзки, в които е нужно да мине определено време /смисъл на единия партньор му е нужно, или пък е двустранно/ и други при които нещата се случват още в първите дни след "тръгването" образно казано. когато, тогава. Въпроса е да се чувстваш спокойна и да не замисляш над въпроса дали е редно или не.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Като го видиш трябва да почнеш веднага да си играЙШПървоначално написано от sweetykittyyy
![]()
Първоначално написано от Wits
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
![]()
![]()
![]()
ми чакай поне да стигнеш 5 клас за свирка, пък за секс и в 7 може![]()