- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размазва ли ви се черния молив ?
Та , размазва ли ви се молива ? Какъв молив използвате ? Вътре в окото ли го слагате ?
Ами да, размазва ми се като почти всеки молив за очи, аз използвам черния молив на Brooklin, и не го слагам в окото, а по вътрешната линия на окото - отгоре и отдолу.
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
размазва се-отвътре го слагам и отвън леко,на ейвън ползвам-мн садче като се изтрие![]()
За съжаление ми се размазват ..Слагам си и вътре в окото и отвън ..
Имам един от Ейвън и един от Golden Rose ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Добре, че някой мисли като мен, че да не се хабя много-много.Първоначално написано от bebchoOoOoOo
Впрочем, на Бруклин е адски мек един такъв и много цапащ, отврат е. Затова реших да си взема по-твърд и си взех някакъв измислен, ама и той се размазва. Моливите на Буржоа(или както се пише) също се размазват брутално, а уж се водят що-годе добри.
Моят е на Импала и съм доволна.Държи ми и много рядко се размазва.Нито е мек,нито е твърд.Водоустойчив е.Купувайте си такива.Но има и един трик:
както си слагате лаковете в хладилника,така правете и с моливите за очи.
Пробвайте и ще видите разликата,дори да са ви меки .![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
на мен не ми се размазва, но имам една приятелка която има такъв проблем и използва термална вода. като се гримира си напръсква лицето с термална вода и казва че е много доволна и грима не се размазва. можеш да пробваш
Toва за хладилника е вярно -мерси,че ми напомни,преди го слагах във фризера и беше много по-добре
Да,в повечето случаи се
размазва..В момента ползвам
някакъв на Импала - мек е..
Затова си купих и някакъв измислен,
обаче той е по-твърд и е по-добър от
този на Импала
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За съжаление и на мен ми се размазва...няма начин.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами,да моя се размазва.Ползвам един на Л'Ореал.
аз почти не ползвам.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Вижте този клип..
http://www.youtube.com/watch?v=da0w8mIPO1M
Тя слага май очна линия обаче мисля,че би трябвало да стане и ако сложиш молив..аз лично още не съм пробвала.. :]
Размазва си се.... аз само на слъзния канал слагам, отгоре на окото очна линия, ама тя си седи без проблемПоне моите очи сълзят леко и няма как, през няколко часа (ако се сетя) го подновявам
Иначе имам моливи на Ейвън, Орифлейм, Голден роуз, бруклин...на Манхатън (ако не се лъжа) един...
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
е то от термалната вода не би ли трябвало точно да се размазва..Първоначално написано от cvetelinaaa
![]()
др е въпросът, че не трябва да попада в очите, а като си напръскам грима..
Зависи къде го слагам по принцип слагам само отгоре тогава не ми се размазва :0 молива е на импала съвсем обикновен
"Колкото повече, толкова повече..!"
да, винаги и приличам на зомби
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Молив не слагам сигурно от 2 години,точно защото се размазва за около 10 минути.Какви ли марки не пробвах,какви ли хитринки е не става,и не става.Просто се отказах.Сега съм фенка на очната линия .![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
На мен пък не ми се размазва моливът,където и да го сложа![]()
На Импала е иначе
моят не се размазва ползвам един на AVON и съм доволна
Почти не, може би защото не прекалявам с него. Иначе аз използвам един на Есенс, не е твърд, нито прекалено мек и е перфектен.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не го слагам във водната линия. След като сложиш молива мини през миглите с черни сенки ,ама малко да не прекалиш и така държи повечеПо принцип аз като слагам молив ,слагам само отгоре на клепача отдолу става много черно ..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow